Ehem,lenne egy friss grafikonod?
Ehem,lenne egy friss grafikonod?
Bizony nem,lesz ez még rosszabb is,németek készülnek már a görög csődre,na az megint egy pofon lesz .Arra vagyok kiváncsi meddig hajlandóak egész europát a hátukon vinni .És összetehetjük a kezünket,ha más országok nem követik őket.
úgy őszintén..kinek érné meg támasztani???? hiszen olcsón tud venni!Former is azért támasztotta 1 évig hogy magasan tudja kiszórni.
most minél olcsóbban akarnak venni.
én most rágtam be...14000 alatt senki sem kapja meg tőlem a papírt!! van pár szár darab,de ezen az áron nehogy már eladjam
Nem fog ez sokáig így maradni. A sztori nem változott, egyszerűen csak kiesnek a bizonytalan kicsik/kisebbek. A nagyok bevásároltak kötvényből és részvényből, kivárnak. Megértem őket. Csak jönne már valaki, akinek megéri támasztani... álom-álom...
dettó,sőtt, dupla dettó! de most már baszok rá! remélem csak hogy a felfelé kör is hasonlóan gyors lesz, mint a lefelé kör volt....bár a volt-ot nem merem múlt időben írni, ki tudja mi lesz még itt....pár tíz darabokkal oda teszik ahová akarják
Óriási, hatalmas, csodálatos! 2 év nyereségét elégettem 2 hónap alatt. Okos vagyok. Mindenki kérjen tőlem befektetési tanácsokat :)))
Kínomban röhögök. Talán a TBSz számla lejártára összejön egy duplázás. Addig csak a jó társaság miatt fogok ide járni.
Megint mi esünk a legnagyobbat, besz.r.s...
Ha nem tudnám, még elhitetnék velem, hogy nincs minden rendben ezzel az E-Starral..
és akkor az mit fog jelenteni? felfelét??:-)) szerintem mát minden beragadt fogyott egy pár kilót, alkesz lett, és éjjel nem alvó...
Ezt most húzza minden lefelé,ha du-tán viki elfogadható bejelentést tesz visszajön,ha nem ,zuhanás lesz megint,elsősorban az otiban,moli már igy is a béka segge alatt van.
Ma megrajzoljuk ami pénteken nem jött össze. És még teste is lesz:)
Öhhöm, kevesebb mint fél millával? Ennyire büdös lett az Estar? Egy mindössze 20%-os magyar kockázattal rendelkező multicég mire fel esett 40%-ot? Áááh...
Egyre "szebb" ez a magyar tőzsde, bár a világ sem "csúnya"...
Nincs baj, csak adni kell mindent :)
7500 a real