Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#419364 Ronin_ Előzmény: #419275

Ja és műszak után elmész bodzát szedni!:-D

Jó nagy forgalom van ma (is)...

#419277 Grizzly Géza Előzmény: #419268

Ja,még 9 db kéne. Visszatérek a jól bevált módszerhez,minden hónapban veszegetek és 3 év múlva eladom :))

Kicsit unatkozok, megjöt…

#419213 Grizzly Géza

Kicsit unatkozok, megjött a fizu is,beálltam 3x9db-os vétellel,lehet borítani a 27 db-ot :)) Hadd pörögjön a forgalom:))

Úgy látszik behalt kitör…

#419065 VadSpeki

Úgy látszik behalt kitörésről van szó...

7900 Ft-ig leszórták 348 db-bal (összeadva a kis db számokat), és még 152 db-ja bent áll eladáson 7900-on. Ez összesen 500 db, azaz szemmel láthatólag vannak még nagyobb, 500-1000 db-os eladások, és az ajánlati könyv sok mindent nem mutat meg, főleg a semmiből előbukkanó piaci árfolyamon eladó, leöntögető nagyobb pakkokat...

Ezt láthatja mindenki...

#418849 Dioka Előzmény: #418840

Ja, még egy dolog:

Mindenki másképp éli meg a dolgokat. De egy dolgot mindenki kiírhatna maga elé és akkor kevesebb "fikázás" lenne. Ez pedig az, hogy:

"ÉN VAGYOK AZ OKA!"

Sokan sokkal előrébb is jutnának az életben!

#418847 Dioka Előzmény: #418840

Máris megtetted az első lépést! Ha hosszabb távra vetted a papírt és nem a megélhetésből vetted el, akkor ne a grafikonokat nézd, hanem minél több rajzfilmet a gyerekkel! Hidd el mindjárt boldogabb ember leszel! A papírra meg nézz rá 2 év múlva :)

Okoskát meg azért verik, mert az okos emberek sokszor idegesítőek! :)

#418840 Előzmény: #418813

Rendben. Viszont sokan másképp élik meg, mint Te Amúgy most néztem a gyerekkel a Hupikék Tőrpikék mozi változatát. Vajon ezt az Okoskát miért verik el mindig

a többiek ?! Nem is értem...

#418813 Dioka Előzmény: #418738

Én nem látok ebben ellentmondást!

Hathor beírása max annyit jelent számomra, hogy fogalma sincs merre tör ki, de ha kitör az neki jelzés lesz.

Néhányan beírják ide a véleményüket. Vannak, akik alá is próbálják támasztani fundásan (pl. Former), vagy TA (pl. Hathor). Ezek a segítőkész userek.

Ha valaki nem rövidtávon kereskedik és nem TA-val, akkor pl Hathor beírásai nem neki szólnak. Szerintem ilyenkor a legjobb amit tehetünk az, hogy nem teszünk rá megjegyzést.

1. Nem értek hozzá

2. Nem nekem szól.

Ugyanez vonatkozik a fundára is természetesen.

De aki megnyomja a buy, vagy sell gombokat, amögött senki nem áll géppityuvál, hogy igeni nyomd meg! Ez mindenkinek a saját felelőssége, még akkor is, ha az itteni infók alapján dönt! Ezt jelenti a légy önálló!

Az meg, hogy ki mikor ünnepli magát, az pl engem totál hidegen hagy. Ha valaki örömmel írogatja, hogy jujj de jó, hogy esik a papír, az tegye. Ha ezzel keres pénzt, mert shortol, akkor grat neki. Ha kárörvendésből írja, akkor meg ez legyen a legnagyobb orgazmusa az életben! Ez sem érdekel, mivel nem tud megingatni a meggyőződésemben! Legfeljebb annyiban érint, hogy csinálhattam volna ügyesebben is a dolgot, és kereshettem volna több pénzt is. De ez megint az én felelősségem!

Aki pedig nem bírja idegekkel, az legjobb, ha eladja a papírjait és majd visszaveszi akkor, mikor megint kék lesz az ég!