Re: nincs cím
Dioka Előzmény: #418738Én nem látok ebben ellentmondást!
Hathor beírása max annyit jelent számomra, hogy fogalma sincs merre tör ki, de ha kitör az neki jelzés lesz.
Néhányan beírják ide a véleményüket. Vannak, akik alá is próbálják támasztani fundásan (pl. Former), vagy TA (pl. Hathor). Ezek a segítőkész userek.
Ha valaki nem rövidtávon kereskedik és nem TA-val, akkor pl Hathor beírásai nem neki szólnak. Szerintem ilyenkor a legjobb amit tehetünk az, hogy nem teszünk rá megjegyzést.
1. Nem értek hozzá
2. Nem nekem szól.
Ugyanez vonatkozik a fundára is természetesen.
De aki megnyomja a buy, vagy sell gombokat, amögött senki nem áll géppityuvál, hogy igeni nyomd meg! Ez mindenkinek a saját felelőssége, még akkor is, ha az itteni infók alapján dönt! Ezt jelenti a légy önálló!
Az meg, hogy ki mikor ünnepli magát, az pl engem totál hidegen hagy. Ha valaki örömmel írogatja, hogy jujj de jó, hogy esik a papír, az tegye. Ha ezzel keres pénzt, mert shortol, akkor grat neki. Ha kárörvendésből írja, akkor meg ez legyen a legnagyobb orgazmusa az életben! Ez sem érdekel, mivel nem tud megingatni a meggyőződésemben! Legfeljebb annyiban érint, hogy csinálhattam volna ügyesebben is a dolgot, és kereshettem volna több pénzt is. De ez megint az én felelősségem!
Aki pedig nem bírja idegekkel, az legjobb, ha eladja a papírjait és majd visszaveszi akkor, mikor megint kék lesz az ég!