ez eleve egy nagy marhaság sztem. minden terrorista tudja, hogy szept 11én hülyeség támadni, mert akkor fel vannak készülve. Terroristák általában meglepetésszerűen támadnak (az okosabbik része :) ).
ez eleve egy nagy marhaság sztem. minden terrorista tudja, hogy szept 11én hülyeség támadni, mert akkor fel vannak készülve. Terroristák általában meglepetésszerűen támadnak (az okosabbik része :) ).
Ne viccelj már 10 éve volt, nem lesz itt semmi! Ne várjuk már mindig az armegeddont és gyártsuk az összeesküvés elméleteket. :)
Igen..valami ilyesmitől félnek..
most jöttem rá hogy ma azért volt ekkora esés mert félnek a terrortámadások jubileumától, attól félnek hogy újabb merényletek lesznek...
micsoda babonás népség ez..hisz az egész alkaidát szétbombázták már...mindenre fel vannak készülve...szerintem nem lesz itt semmi sem..de az emberek félnek mégiscsak
Hátha jön egy jubileumi robbantás, arra :-)
Az utóbbi 1 hónap grafikonján mintha 1 fejváll féleség is alakulna.
zárásunk után most eléggé lekanyarodtak...pedig hír sem volt...csak 1 volt..az meg semleges volt..úgyhogy most mire esnek ezek ? tán nem az Obama beszéd miatti kiábrándultság miatt ?
Negatív hangulatba kerültek Obama duma előtt, ezt nem vártam tőlük, nem bíznak nagy vezetőjük bölcsességében? :)
Bud Te annyira egyszerűen látod a piacokat. Sztem nekik kurvára mindegy, hogy merre megy a piac. Lassan a gazdaság érdekeit kell szem előtt tartani. Eddig spekizhettek. Most már a választásokra kell koncentrálni, mert ebből nem lesz újraválasztás, ha a további politikát folytatja Obama. tőzsde meg arra megy amerre akar. A lényeg, hogy Obi jó színben tűnjön fel.
De kár hogy nincs időm itt ülni, ebben a sávban kva jól lehet keresni.
Semmiképp nem marhaság shortban maradni, csak utólag fogod a fejed, ha igazíthattál volna rajta egy kellemeset.
Shorttal most a legrosszabb, ami történhet, hogy októberig várni kell, amig nyerőbe fordul.
meg a Trichet is ? :D szegény Obamának már biztos izzad a homloka hogy mit mondjon hogy felbeszélje a piacokat :DD
pedig ebből holnap nagy letörés lesz ha igy marad... sávotgatunk-sávozgatunk
Úgy látszik rossz hangulatában volt ma az öreg berni :)
Trichet pofázott valamit, oszt' fél százalékkal ütötték lejjebb az egész kóceárájt 1 pillanat alatt. :D
lehet mégsem volt ostobaság full shortba maradni ? :D
Az összeomlás folyamatos, csakúgy, mint az idegeskedés:-)
Shortosnak lenni mégis megnyugtatóbb olyan időkben, amikor azök, akiknek szavuk van, nem hallják meg az idő szavát.
Shortosok most megint idegeskedhetnek, eltolódik megint az összeomlás :)
Villognak a qrva dollárjukkal... bocs, ezt inkább a dühibe kéne.
én azt várom hogy beszédek után esés lesz...már arról beszélgetnek hogy ez a 300 Mrd semmire sem elég..a felét igy is csak a munkanélkülieknek adják.
Nekem ez most tipikus növekedési pályának tűnik - lehet itt van a régóta várt korrekció?
Megvannak a várható visszatesztek is, amiből egyenlőre újraépiti magát a piac.
Ezt az is megerősiti, hogy a kb. számolható esésnek szerintem most vagyunk a felénél, ahol mindig nagy az ellenállás.