Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: korrekciÓÓóó..

#419897 Donoo Előzmény: #419868

ez eleve egy nagy marhaság sztem. minden terrorista tudja, hogy szept 11én hülyeség támadni, mert akkor fel vannak készülve. Terroristák általában meglepetésszerűen támadnak (az okosabbik része :) ).

#419880 kelvin Előzmény: #419868

Ne viccelj már 10 éve volt, nem lesz itt semmi! Ne várjuk már mindig az armegeddont és gyártsuk az összeesküvés elméleteket. :)

#419868 BudFox Előzmény: #419860

Igen..valami ilyesmitől félnek..

most jöttem rá hogy ma azért volt ekkora esés mert félnek a terrortámadások jubileumától, attól félnek hogy újabb merényletek lesznek...

micsoda babonás népség ez..hisz az egész alkaidát szétbombázták már...mindenre fel vannak készülve...szerintem nem lesz itt semmi sem..de az emberek félnek mégiscsak

#419860 Fornit Előzmény: #419764

Hátha jön egy jubileumi robbantás, arra :-)

Az utóbbi 1 hónap grafikonján mintha 1 fejváll féleség is alakulna.

#419764 BudFox Előzmény: #419154

zárásunk után most eléggé lekanyarodtak...pedig hír sem volt...csak 1 volt..az meg semleges volt..úgyhogy most mire esnek ezek ? tán nem az Obama beszéd miatti kiábrándultság miatt ?

Negatív hangulatba kerül…

#419146 banyaiz

Negatív hangulatba kerültek Obama duma előtt, ezt nem vártam tőlük, nem bíznak nagy vezetőjük bölcsességében? :)

#419116 kelvin Előzmény: #419107

Bud Te annyira egyszerűen látod a piacokat. Sztem nekik kurvára mindegy, hogy merre megy a piac. Lassan a gazdaság érdekeit kell szem előtt tartani. Eddig spekizhettek. Most már a választásokra kell koncentrálni, mert ebből nem lesz újraválasztás, ha a további politikát folytatja Obama. tőzsde meg arra megy amerre akar. A lényeg, hogy Obi jó színben tűnjön fel.

De kár hogy nincs időm itt ülni, ebben a sávban kva jól lehet keresni.

#419114 TrendMan Előzmény: #419093

Semmiképp nem marhaság shortban maradni, csak utólag fogod a fejed, ha igazíthattál volna rajta egy kellemeset.

Shorttal most a legrosszabb, ami történhet, hogy októberig várni kell, amig nyerőbe fordul.

#419107 BudFox Előzmény: #419106

meg a Trichet is ? :D szegény Obamának már biztos izzad a homloka hogy mit mondjon hogy felbeszélje a piacokat :DD

pedig ebből holnap nagy letörés lesz ha igy marad... sávotgatunk-sávozgatunk

#419093 BudFox Előzmény: #419087

Trichet pofázott valamit, oszt' fél százalékkal ütötték lejjebb az egész kóceárájt 1 pillanat alatt. :D

lehet mégsem volt ostobaság full shortba maradni ? :D

#419089 TrendMan Előzmény: #419087

Az összeomlás folyamatos, csakúgy, mint az idegeskedés:-)

Shortosnak lenni mégis megnyugtatóbb olyan időkben, amikor azök, akiknek szavuk van, nem hallják meg az idő szavát.

#419087 Donoo Előzmény: #419081

Shortosok most megint idegeskedhetnek, eltolódik megint az összeomlás :)

#419080 BudFox Előzmény: #419078

én azt várom hogy beszédek után esés lesz...már arról beszélgetnek hogy ez a 300 Mrd semmire sem elég..a felét igy is csak a munkanélkülieknek adják.

korrekciÓÓóó..

#419078 TrendMan

Nekem ez most tipikus növekedési pályának tűnik - lehet itt van a régóta várt korrekció?

Megvannak a várható visszatesztek is, amiből egyenlőre újraépiti magát a piac.

Ezt az is megerősiti, hogy a kb. számolható esésnek szerintem most vagyunk a felénél, ahol mindig nagy az ellenállás.

8:30am USD Trade…

#418974 Fornit

8:30am USD Trade Balance -44.8B -50.6B -53.1B z

8:30am USD Unemployment Claims 414K 407K 409K p