Shorton pedig 9 pontos bukó ezek szerint :D Neked is lesz holnap,ezek szépen elszálltak...igazából arra gyúrtam hogy visszjönnek kb 200 pontot,shortot zárom,veszek hatit azt megyünk tovább,no erre vannak a tervek hogy legyen mitől eltérni :D
Shorton pedig 9 pontos bukó ezek szerint :D Neked is lesz holnap,ezek szépen elszálltak...igazából arra gyúrtam hogy visszjönnek kb 200 pontot,shortot zárom,veszek hatit azt megyünk tovább,no erre vannak a tervek hogy legyen mitől eltérni :D
599, na akkor örülj, csomó nyerőd van
Kiszálltam hatszáz magasságában longból,oszt adtam rá,de csak jelképeset...mennyi lett hatizáró?
beshortoltad vagy mi?
Úgy látom a szopóbékát én is :D
viszem tovább
Long zárva,adtam egy egészen jelképes kis mennyiséget,de tényleg csak az íze miatt :D
Jó kétkerekezést Hathor koma!
aug vége szeptember eleje mindig emelkedős.. visszajön a sok kipihent broki..meg vesznek a májusban eladók...eredmények elött októberben le majd jön a mikulás rally..
és ki fogja addig feltolni ? :D nem fog menni szerintem..
Hathor - Tedd azt..jó motorozást.
Na ez egy jó hozzáálás :D
BUD! Igazad van, nagyon karcsú a forgalom ehhez a kitöréshez.
Én kihagyom most. Elmegyek motorozni inkább Nagytéténybe mindjárt. :D
Benne van hogy egy nap fel és le ezer pont :D
szóval holnap 19k legyen? :)
azért ezek odaát nagyon barmok...bármi lehet ám zárásig..semmin sem szabad meglepődni...
ez a Beige könyv is jön este...ki tudja mit reagálnak rá...lehet hogy itt fennt maradnak és estig ellavíroznak itt..
Az enyémet nem vitték el, és ahogy elnézem felkötés se nagyon lesz
Hát úgy látszik kint ekkora szivatásra futotta, a többi álmotokban fog elérni...:)
Holnap félelem és reszketés vár Las Vegasban
Nem kizárt hogy felmegyünk addig,kitörés megvolt,én arra gondolok hogy azért kettőt előre egyet hátra verzió lesz...én kiszállok ma a longból,bízom benne hogy vissza tudom úgy lejjebb venni hogy utána felfelé megyünk :D