Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: ds

#418613 Waszeitung Előzmény: #418610

Shorton pedig 9 pontos bukó ezek szerint :D Neked is lesz holnap,ezek szépen elszálltak...igazából arra gyúrtam hogy visszjönnek kb 200 pontot,shortot zárom,veszek hatit azt megyünk tovább,no erre vannak a tervek hogy legyen mitől eltérni :D

#418608 Waszeitung Előzmény: #418593

Kiszálltam hatszáz magasságában longból,oszt adtam rá,de csak jelképeset...mennyi lett hatizáró?

df

#418544 Waszeitung

Long zárva,adtam egy egészen jelképes kis mennyiséget,de tényleg csak az íze miatt :D

Jó kétkerekezést Hathor koma!

#418543 Ibiza Előzmény: #418532

aug vége szeptember eleje mindig emelkedős.. visszajön a sok kipihent broki..meg vesznek a májusban eladók...eredmények elött októberben le majd jön a mikulás rally..

#418539 BudFox Előzmény: #418533

és ki fogja addig feltolni ? :D nem fog menni szerintem..

Hathor - Tedd azt..jó motorozást.

Re: nincs cím

#418537 Hathor Előzmény: #418528

BUD! Igazad van, nagyon karcsú a forgalom ehhez a kitöréshez.

Én kihagyom most. Elmegyek motorozni inkább Nagytéténybe mindjárt. :D

#418532 BudFox Előzmény: #418531

azért ezek odaát nagyon barmok...bármi lehet ám zárásig..semmin sem szabad meglepődni...

ez a Beige könyv is jön este...ki tudja mit reagálnak rá...lehet hogy itt fennt maradnak és estig ellavíroznak itt..

#418531 Longshort Voilattila Előzmény: #418529

Az enyémet nem vitték el, és ahogy elnézem felkötés se nagyon lesz

Hát úgy látszik kint ekkora szivatásra futotta, a többi álmotokban fog elérni...:)

Holnap félelem és reszketés vár Las Vegasban

#418530 Waszeitung Előzmény: #418526

Nem kizárt hogy felmegyünk addig,kitörés megvolt,én arra gondolok hogy azért kettőt előre egyet hátra verzió lesz...én kiszállok ma a longból,bízom benne hogy vissza tudom úgy lejjebb venni hogy utána felfelé megyünk :D