Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX0912

Re: hati

#4236 Kissherceg Előzmény: #4230

:)

Speki gondolom hétvégétől is függ, lesz bejelentés akkor SCben még van tér felfele bővel :)

#4230 Csanyijoci Előzmény: #4185

mindegy de nyerőbe fordult a a hatim :) ......de a világba továbbra se látok változást:(

#4173 Dr. ursi Előzmény: #4027

elpasszoltam otépét, hati short harmada zárva, jön az még lejjebb :o) meg feljeb is talán, hogy azt a harmadot megnyissam újra :o)

amúgy meg az számít, hogy most jöttek rá brutál módosítás volt visszafelé 10 %-nyi és ha erre az adatra is lesz, akkor még a végén már most kétszámjegyű a munkanélk.

kivin várom mi lesz, mert ha olajat nem is, de gázt vennék valahol :o)))

#4158 Waszeitung Előzmény: #4132

Ma találtam rá közösön a 2008.10.10 készített Oti csártodra,1242 ről szépen pattant....

No de itt a 7vége örvendjünk vala és pihenjünk akárcsak Oti +10% on! :D

#4027 Kissherceg Előzmény: #4025

Nem adat számít... Sose az számít ami kijön, majd utólag megmagyarázzák persze.

#4025 Dr. ursi Előzmény: #3976

folyamatosan rosszak az adatok amcsi munka - és mindig ahhoz képest is rosszabb a korrigált a múltkorihoz 60-e-vel több, akkor hogyan lehet ennek az adatnak hinni.

mindenesetre már nagyon akarnak emelkedni úgy tűnik.

izgi lesz hogy mi lesz később.

szasztok :o)

#3981 JP Előzmény: #3972

gondolom csak nagyon óvatosan megpiszkálgatva, nehogy a megcumiztatók cumizzák be a megcumiztatást.

#3976 Dr. ursi Előzmény: #3940

oksa, köszi.

majd hétvégén.

a nyakamon marad az otépé még a végén.

makiba még jó hogy nem adtam bele :o)

a többiről fogalmam sincsen.

#3972 Kissherceg Előzmény: #3960

jaja arra lennék kivi, hogy a komolyabb pakkal rendelkezőket, hogy akarják megcumiztatni...

#3940 JP Előzmény: #3912

Klikk a saját arcképre, és megjelenik az adatlap. az infok alatt, bal oldalt, talán "válassz saját képet" szöveg mellett, a browse keresőre klikkelve, kikeresheted a képet amit szeretnél, vagy a saját gépedről. Remelem a link-es félrmagyarázásom után, most érthetőbb voltam :-)

Sok sikert

#3912 Dr. ursi Előzmény: #3911

csak azon filózom, hogy beleadjak-e megint.

mármint makiba.

henci hogy a manóba kell ilyen állatos képet feltölteni ? :o)