:)
Speki gondolom hétvégétől is függ, lesz bejelentés akkor SCben még van tér felfele bővel :)
:)
Speki gondolom hétvégétől is függ, lesz bejelentés akkor SCben még van tér felfele bővel :)
mindegy de nyerőbe fordult a a hatim :) ......de a világba továbbra se látok változást:(
elpasszoltam otépét, hati short harmada zárva, jön az még lejjebb :o) meg feljeb is talán, hogy azt a harmadot megnyissam újra :o)
amúgy meg az számít, hogy most jöttek rá brutál módosítás volt visszafelé 10 %-nyi és ha erre az adatra is lesz, akkor még a végén már most kétszámjegyű a munkanélk.
kivin várom mi lesz, mert ha olajat nem is, de gázt vennék valahol :o)))
Ma találtam rá közösön a 2008.10.10 készített Oti csártodra,1242 ről szépen pattant....
No de itt a 7vége örvendjünk vala és pihenjünk akárcsak Oti +10% on! :D
nah megis a 400 pont felfelé ;) hétfőn délután szvsz ujra lehet nyitni a shortokat, de az még odébb van
Nem adat számít... Sose az számít ami kijön, majd utólag megmagyarázzák persze.
folyamatosan rosszak az adatok amcsi munka - és mindig ahhoz képest is rosszabb a korrigált a múltkorihoz 60-e-vel több, akkor hogyan lehet ennek az adatnak hinni.
mindenesetre már nagyon akarnak emelkedni úgy tűnik.
izgi lesz hogy mi lesz később.
szasztok :o)
valaki mindig cumizik ez állandó :)
gondolom csak nagyon óvatosan megpiszkálgatva, nehogy a megcumiztatók cumizzák be a megcumiztatást.
oksa, köszi.
majd hétvégén.
a nyakamon marad az otépé még a végén.
makiba még jó hogy nem adtam bele :o)
a többiről fogalmam sincsen.
jaja arra lennék kivi, hogy a komolyabb pakkal rendelkezőket, hogy akarják megcumiztatni...
el kalapálják kicsit a kései shortosokat :)
450 alatt a KT...
magyar telekom :) kicsi sc
mijaza maki?
Klikk a saját arcképre, és megjelenik az adatlap. az infok alatt, bal oldalt, talán "válassz saját képet" szöveg mellett, a browse keresőre klikkelve, kikeresheted a képet amit szeretnél, vagy a saját gépedről. Remelem a link-es félrmagyarázásom után, most érthetőbb voltam :-)
Sok sikert
személyes profil és ott avatar cseréje :) Mutass vmi tutit, ne szerénykedj :))