Szerintem meg megsértődtél. "Ha jó globális hangulat lesz a napokban, akkor kipattanhatna, ha rossz, esik tovább." Ennyit én is tudok, TA képzettség nélkül. Erre próbáltam utalni. Így persze csak igazad lehet: Vagy fel megy, vagy le. Köszi.
Szerintem meg megsértődtél. "Ha jó globális hangulat lesz a napokban, akkor kipattanhatna, ha rossz, esik tovább." Ennyit én is tudok, TA képzettség nélkül. Erre próbáltam utalni. Így persze csak igazad lehet: Vagy fel megy, vagy le. Köszi.
De egyébként igazad van, nem változott semmi, pusztulat van továbbra is, forgalom nulla, és majd egy hónapja csökkennek a gyertyák.
Pont ezért nem lépek semmit még!
Tök mindegy ki miért nézi vételre.
Mondjuk én felrakom most hozzá a chartot miért. Első körben a tegnap eset elindult korrekciót néztem, másod sorban képen razolt dolgok miatt.
http://postimage.org/image/1638pqlr8/
További kommentet nem kell fűznőm hozzá. Válaszút előtt látom a papírt megint éls ennyi.
Ha jó globális hangulat lesz a napokban, akkor kipattanhatna, ha rossz, esik tovább.
Én várom a megerősítést. Aztán, hogy ki miért tartaj a 12-13Kn vett pakkját, az engem nem érdekel. Az sem, hogy valaki vesz, vagy elad. Csak azt írta a többség, hogy felfele semmit nem mondok. Most negatív spirálba próbáltam felfele erőltetni egy gondolatot, de azt is elkezdik kifikázni.
Haláli egyébként.
Konzekvenciát levontam megint.
tleg kíváncsi lettem vna, ezért kérdeztem. nm az alapján vártam választ, h kinek mi a jó. részemről is téma lezárva.
tleg kíváncsi lettem vna, ezért kérdeztem. nm az alapján vártam választ, h kinek mi a jó. részemről is téma lezárva.
Azt hiszem lemaradtam valamiről. Szimetrikus háromszögből való lefelé kilépés esetén 6-7 ezres célárak röpködtek (nem csak VadSpeki). 8100 körül léptünk ki állítólag, most 7900 környékén megerősítés után venni kell. Akkor most 8100-nál el kellett volna adni és megerősítés után meg 8k körül vissza venni? Jó nagy okosság lett volna benne:). Közben aki nem TDT-zik minden mással legalább ekkorát bukott ha poziban maradt (elmúlt 1 hétben). Persze biztos minden kilépett a 3szögből lefelé.
Ne fesd az ördögöt a falra, mert még megjelenik...
Nem tudok válaszolni, mert még nem volt olyan amióta lejöttünk.
Ez a válasz.. de mi jelentősége van ennek, hogy mindig ezen lovagolunk?
Aki szerint volt, annak azt mondom volt, ha így jó. Nekem 8.
Saját gondolataimat írom le. szerintem nem volt.
látom nm akarsz válaszolni, akkor maradjunk ennyiben.
Azt mondanám Nektek, el fog mozdulni az árfolyam. Lefelé. Legfeljebb felfelé. Átlós irányt most kizárnám. Vagy marad itt , akkor jól jártok , mert addig nem elemzem.
Majd szólok ha lesz.
előző hsz.ben értelemszerűt akartam írni, értelemszerűen. ,-)
Aki olvass az tudja, gyorsan írok, bakizok.
és mi a helyzet a kérdés 2. felével? mikor lenne kitárazás?
nm csoda, h ennyit ír, amikor állandóan megszólítjátok...
Sajnos nem tudok reagálni. látom, hogy nagyobb forgalmú eladás volt, Nekem nem volt ez sem kitárazás. Simán esett az árfolyam, és növekedett a forgalom. Értelemszemű, ha százalékosan esünk nagyobbat.
Én még megvárom a fórum Roubini-jét, hogy most az lehetséges emelkedést erősítse a chartjaiból.
Mérhetetlen a tudásszomjam. Innám a betűit.
Technikai alapon!
Igen kitárazás még nem volt benne, ez lehet jó is..
engem nem ilyenek érdekelnek! Csak 1 érdekel, a chart mit mutat!
Mellé a globális hangulat. Fundát azt mondjátok jó, akkor nincs mit járnom utána, így TA, de az meg megerősítésre szorul!
Na,végre valami jó hír...:D
Nyerjél vele jó sokat,15000 reális cél :) :)
Örülök, hogy felkeltette a figyelmedet és már vételben gondolkodsz. Ezek szerint "a kitárazást" már nem várod? Netán már úgy látod, hogy megvolt a nagy zuhéban? Technikai, vagy fundás alapon veszel, ha majd veszel?
Hogy valami jót is közöljek, vételi figyelő listára került ma a papír nálam!
Hogy ne csak rosszat írjak ,-)
Na mert nem csak azt szoktam írni, de ha nem látok benne vételi jelet, nem írom, hogy venni kell.. most kezd kialakulni, de megerősítést várok!
Ismét nem olvasok vissza, csak benéztem!