Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

törölve

#418404 panpeter Előzmény: #418399

Szerintem meg megsértődtél. "Ha jó globális hangulat lesz a napokban, akkor kipattanhatna, ha rossz, esik tovább." Ennyit én is tudok, TA képzettség nélkül. Erre próbáltam utalni. Így persze csak igazad lehet: Vagy fel megy, vagy le. Köszi.

Re: ......................

#418402 Hathor Előzmény: #418399

De egyébként igazad van, nem változott semmi, pusztulat van továbbra is, forgalom nulla, és majd egy hónapja csökkennek a gyertyák.

Pont ezért nem lépek semmit még!

#418399 Hathor Előzmény: #418349

Tök mindegy ki miért nézi vételre.

Mondjuk én felrakom most hozzá a chartot miért. Első körben a tegnap eset elindult korrekciót néztem, másod sorban képen razolt dolgok miatt.

http://postimage.org/image/1638pqlr8/

További kommentet nem kell fűznőm hozzá. Válaszút előtt látom a papírt megint éls ennyi.

Ha jó globális hangulat lesz a napokban, akkor kipattanhatna, ha rossz, esik tovább.

Én várom a megerősítést. Aztán, hogy ki miért tartaj a 12-13Kn vett pakkját, az engem nem érdekel. Az sem, hogy valaki vesz, vagy elad. Csak azt írta a többség, hogy felfele semmit nem mondok. Most negatív spirálba próbáltam felfele erőltetni egy gondolatot, de azt is elkezdik kifikázni.

Haláli egyébként.

Konzekvenciát levontam megint.

#418385 holnor Előzmény: #418307

tleg kíváncsi lettem vna, ezért kérdeztem. nm az alapján vártam választ, h kinek mi a jó. részemről is téma lezárva.

#418384 holnor Előzmény: #418307

tleg kíváncsi lettem vna, ezért kérdeztem. nm az alapján vártam választ, h kinek mi a jó. részemről is téma lezárva.

#418349 panpeter Előzmény: #418328

Azt hiszem lemaradtam valamiről. Szimetrikus háromszögből való lefelé kilépés esetén 6-7 ezres célárak röpködtek (nem csak VadSpeki). 8100 körül léptünk ki állítólag, most 7900 környékén megerősítés után venni kell. Akkor most 8100-nál el kellett volna adni és megerősítés után meg 8k körül vissza venni? Jó nagy okosság lett volna benne:). Közben aki nem TDT-zik minden mással legalább ekkorát bukott ha poziban maradt (elmúlt 1 hétben). Persze biztos minden kilépett a 3szögből lefelé.

#418307 Hathor Előzmény: #418305

Nem tudok válaszolni, mert még nem volt olyan amióta lejöttünk.

Ez a válasz.. de mi jelentősége van ennek, hogy mindig ezen lovagolunk?

Aki szerint volt, annak azt mondom volt, ha így jó. Nekem 8.

Saját gondolataimat írom le. szerintem nem volt.

#418300 Előzmény: #418258

Azt mondanám Nektek, el fog mozdulni az árfolyam. Lefelé. Legfeljebb felfelé. Átlós irányt most kizárnám. Vagy marad itt , akkor jól jártok , mert addig nem elemzem.

#418291 Hathor Előzmény: #418289

Majd szólok ha lesz.

előző hsz.ben értelemszerűt akartam írni, értelemszerűen. ,-)

Aki olvass az tudja, gyorsan írok, bakizok.

#418287 Hathor Előzmény: #418275

Sajnos nem tudok reagálni. látom, hogy nagyobb forgalmú eladás volt, Nekem nem volt ez sem kitárazás. Simán esett az árfolyam, és növekedett a forgalom. Értelemszemű, ha százalékosan esünk nagyobbat.

#418284 taresz Előzmény: #418258

Én még megvárom a fórum Roubini-jét, hogy most az lehetséges emelkedést erősítse a chartjaiból.

Mérhetetlen a tudásszomjam. Innám a betűit.

#418272 Hathor Előzmény: #418258

Technikai alapon!

Igen kitárazás még nem volt benne, ez lehet jó is..

engem nem ilyenek érdekelnek! Csak 1 érdekel, a chart mit mutat!

Mellé a globális hangulat. Fundát azt mondjátok jó, akkor nincs mit járnom utána, így TA, de az meg megerősítésre szorul!

#418258 Bendeguz Előzmény: #418227

Örülök, hogy felkeltette a figyelmedet és már vételben gondolkodsz. Ezek szerint "a kitárazást" már nem várod? Netán már úgy látod, hogy megvolt a nagy zuhéban? Technikai, vagy fundás alapon veszel, ha majd veszel?

#418227 Hathor Előzmény: #418208

Hogy valami jót is közöljek, vételi figyelő listára került ma a papír nálam!

Hogy ne csak rosszat írjak ,-)

Na mert nem csak azt szoktam írni, de ha nem látok benne vételi jelet, nem írom, hogy venni kell.. most kezd kialakulni, de megerősítést várok!

Ismét nem olvasok vissza, csak benéztem!