Regisztráció Elfelejtett jelszó

Népi gyógyászati módszerek - Gyógyulj Magyar!

Re: nincs cím

#418397 Longshort Voilattila Előzmény: #418381

Széklet milyen? jó álagú vagy inkább hígabb, vagy darabos?

Vizelet általában szintelen, sárga, vagy milyen jellemzően?

Kapkodós vagy, vagy nyugodt higgadt?

Későn fekszel mert sok dolgod van, vagy bedőlsz az ágyba és reggel nehezen kelsz?

Ilyen kérdéseken gondolkozz, akkor meghatározhatod a tipusodat, de ez is változik mindig az évszakokkal is, mégis van egy jellemző hozzáálásod a dolgokhoz. Ezt kell megtalálni.

Ha nem vagy klasszikus értelemben beteg, akkor én nem rohannék laborba azért de te tudod. :)

Ja a monitor meg kutyául lehúz, azt olvastam még a potenciát is csökkenti nem kicsit..

#418392 gentlemanus Előzmény: #418361

Nem tudom Sumér testvérem, mondjuk nem ártana már tényleg egy labor.

Sosem tudni a mai világban.

Viszont az biztos, hogy a szójával, és szójaszármazékokkal vigyáznia kell a férfiaknak nagyon... Ártalmas az egészségünkre... túl sok a fitoösztrogén benne, ami kinyír bennünket...

http://www.coware.hu/szoja.htm

#418381 gentlemanus Előzmény: #418313

Köszi.

Középen vagyok, se nem súlyos, se nem vékony.

Sokat dolgozok nap, mint nap számgép előtt, gondolom az sem egészséges az ember energiaháztartására...

#418380 Sumér harcos Előzmény: #418375

már hogyne mondhatnál véleményt:))

nem baj:)sőt érdekel mire mit irsz

nem kötekedni akartam:)

csak látom,hogy naprakész vagy,ezért kérdeztem:)

#418375 Longshort Voilattila Előzmény: #418366

Nem tudom mi vagyok, érdekel a téma és beleástam magam már elég mélyen. Nem történik semmi a tőzsdén és ide járok unatkozni. Ha baj, akkor nem irogatok, de ha nem baj, akkor véleményt mondhatok nem?

Csalánnal kezdődött, arra irtam pár kiegészítést mert nem csak vízhajtó, sőt leginkább nem az, hanem csak egy kicsit.

#418372 Sumér harcos Előzmény: #418361

pl. ha magas vérzsir van a vérképen...mely Triglicerin névre hallgat...megfelelő tartomány 1.7

e feletti érték esetén szója lecitin szedése ajánlott,akár 2 honapig...(bio boltos kapszulás)

rendbe teszi...

#418361 Sumér harcos Előzmény: #418296

azért azt remélem nem vas hiány ez a fáradékonyság....

egy vérvétel mindenek előtt,tisztánlátás végett nem árt....utána mindenre többet lehetne mondani...

#418313 Longshort Voilattila Előzmény: #418296

Attól függ, ha vékony testalkatú vagy és ideodaszaladós, akkor töltsd fel az elemeket mondjuk egy jó kis pihenéssel, fürdő, masszázs (szezámolajos) esetleg 1 hét szabi és irány a Balcsi, aztán lehet tovább pörögni, meg este meleg fürdő után időben lefeküdni és nem kell nagyon korán felkelni ezentúl. Macskagyökér ajánlott óvatosan ebéd után kis pihenőt lehet beiktatni.

Ha zömök testalkatú vagy, súlyos egyéniség :) akkor jöhet az ashwaganta, csalántea, gyömbértea, ráérsz később lefeküdni és kelj fel már korán! Meleg teákat iszogathatsz egész nap, zöldteát, fehérteát, Ebéd után nem pihenni hanem mozogni.

Láttatlanban nem tudok nagyon okosakat írni, ezek nem ártanak az biztos, persze mértékkel, és figyelve magadat, figyeld a hatást és változtass, ha nem elég csúcs :)

#418296 gentlemanus Előzmény: #418277

Na, a viccet félretéve, mit ajánlasz Atti intenzív energetizálóként.

Sokat melóztam az elmúlt hosszú időszakban, és úgy érzem, hogy a nyuszis elemem ki van merülve. Fel kéne töltenem az aksit.

#418277 Longshort Voilattila Előzmény: #418264

Kérem ne zavarja a rendelést ízetlenkedéssel, fáradjon ki a váróba! Vagy ha urológust keres az egy emelettel lejebb található az Üdvhadsereg irodája mellett. :D

Re: ......................

#418268 Longshort Voilattila Előzmény: #418222

Ha a pörgős életmód a baj, és nem vállalod fel a kényszerű magányt akkor:

lenmag, ziliz, édeskömény, macskagyökér, csombor, teának elkészítve egybe mindet.

ánizs, eukalliptusz, édeskömény, vanília inhalálni

Ha ellenkezőleg nedves asztmád van és enervált vagy nem képes a tüdő rendes oxigénfelvételre akkor a hurutosság mértékétöl függően:

édesgyökér, csombor, boróka, galagonya, kislevelű zsálya, kálmos, ökörfarkkóró, méz - tea

eukalliptusz, csombor, kislevelű zsálya, kámfor inhalálni

De ez csak tüneti kezelés, nem ilyen egyszerű