Jaja, igaz. Közben rájöttem én is, hogy ha pontegyenlőség van, akkor nekünk reszeltek.
Jaja, igaz. Közben rájöttem én is, hogy ha pontegyenlőség van, akkor nekünk reszeltek.
Nekem az is jó ha következő Vb-re kijutunk.
Itt most kevés az esélyünk vsz, bár ez a svéd sem az a világverő társulat.
Ja hülye vagyok, nem jól számoltam looooooooool.
A háromból max. csak egy meccset nyerhet svéd. A másik kettő max 2 döntetlen lehet vagy 1 döntetlen egy vereség. Máskülönben nekünk annyi ( főleg akkor ha nem is nyerjük meg mind a két meccsünket ).
Svédek szerezhetnek 9-et
Mi 6-ot.
Ha pontegyenlőség lesz ők a 2.-ok, mi csak 3.-ok . Finn meccs lehet a döntő, de ahhoz nekünk hozni kell mindkét hátralévő meccsünket.
:) Pont azt csináltam Herceg.
Meglátjuk, hogy működik az NYFCSKSE ( Nyugati Focicsapatok Kölcsönös Segítség Egyesülete ).
Na egy kicsit megnéztem már a táblázatot.
Nekünk 2 mérkőzésünk van még, hozhatunk 6 pontot, ha nem szúrjuk el.
Svédeknek van 3 meccsük, San Marinot ma behúzzák, de utána van még a finnek elleni meccs Finnországban és a hollandok elleni meccs otthon Svédben. Ha az egyiket elveszti Svédország, vagy csak döntetlenre hozza, akkor máris mi vagyunk nyerőben, de ehhez az kell, hogy kötelezően behúzzuk mi a moldávok elleni mai meccset, és az itthoni finnek elleni meccset októberben, Ha bármelyiket elvesztjük, vagy döntetlenre hozzuk, akkor esély sincs.
Igaz le is adhatják a hollandok a meccset nekik otthon Svédben, egy laza mondjuk 1:0-s vereséggel, hogy kijuthassanak a svédek. Hát nem tudom, meglátjuk mi lesz.
hol élsz Anti? :D nem jutunk ki sehova, matekolj egy kicsit.
Jó bizony, 86-osra csak halványan emlékszem. :)
Köszi skacok. Jó lenne már egyszer egy tornára kijutni...
Remélem kiszenvedjük a győzelmet ma.
Azonos pontunk van svédekkel, ők egy meccsel kevesebbet játszottak és egymás elleniben jobbak azonos pontnál.
2
De a csoporttabellán marad a 3. hely a forduló után.
Srácok, milyen eredményt vártok a mai meccsen?
Ha nyernénk, meglesz a 2. hely a csoportban?
Áh nem hinném olyan könnyen osztogatja a lóvét, nem az a fajta vsz. :) Ha keményen építkezünk kijuthatunk a következő vb-re kis szerencsével.
Joco9: mikor leültem nézni sok reményt nem fűztem hozzá nyerünk, de annyira nem is izgatott a dolog, aztán láttam végre küzdünk megjött a kedvem. Ilyen játékkal ki is lehet kapni, de legalább focihoz hasonlít amit mutatunk. :)
akkor más volt a taktika .....
Most viszont nyerő a csapat és tessék magatokat szégyenleni mert nem hitetek a győzelembe!!!!!!
Az ez évi bor fogyasztásomat megnyertem mert szinte az összes kollégám azt mondta kikapunk hát én meg mindenkivel fogadtam persze ne legyen nekik nagy a bukó csak fejenkét két három üveg bor volt a tét különben is úri ember biztosra nem fogad ez pedig az volt :):D:P
Csányi megmondta a válogatottnak, ha nyertek kaptok fejenként egy nyaralót az adrián oszt húzzatok bele, a gólt rugók meg egy egy porschét is kapnak a nyaraló mellé, hogy legyen mivel lemenniük a kapuba találóknak. Így elég ösztönző a játék, és így már eladni sem volt sok értelme... :D :P
Csányi papa a magyar focit is rendbe szedi, az lenne csak a teljesítmény. :)
Ilyen harcos magyar csapatot még nem láttam mostanában. Már csak erőnlét kellene, és néhány jó focista. De legalább hajtottak ezt nagyon megbecsülöm. A meccs is nézhető volt. Koemann idejében svédek, portugálok ellen szinte félpályát sem léptük át.
skandináv barátságról nem hallottál? Simán leadják nekik a meccset...
már csak nyerni kell a 2 mérkőzésünket, a hollandok remélhetőleg legyőzik a svédeket, a finnekkel játszanak egy barátságos 1-1-et, san marinót meg legyőzik úgy is.
és akkor nekünk 21 nekik 19 pont... :)