Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: Moldova - Magyarország

#418002 gentlemanus Előzmény: #417998

Jaja, igaz. Közben rájöttem én is, hogy ha pontegyenlőség van, akkor nekünk reszeltek.

#418001 banyaiz Előzmény: #417999

Nekem az is jó ha következő Vb-re kijutunk.

Itt most kevés az esélyünk vsz, bár ez a svéd sem az a világverő társulat.

#417999 gentlemanus Előzmény: #417990

Ja hülye vagyok, nem jól számoltam looooooooool.

A háromból max. csak egy meccset nyerhet svéd. A másik kettő max 2 döntetlen lehet vagy 1 döntetlen egy vereség. Máskülönben nekünk annyi ( főleg akkor ha nem is nyerjük meg mind a két meccsünket ).

#417998 banyaiz Előzmény: #417995

Svédek szerezhetnek 9-et

Mi 6-ot.

Ha pontegyenlőség lesz ők a 2.-ok, mi csak 3.-ok . Finn meccs lehet a döntő, de ahhoz nekünk hozni kell mindkét hátralévő meccsünket.

#417997 gentlemanus Előzmény: #417990

:) Pont azt csináltam Herceg.

Meglátjuk, hogy működik az NYFCSKSE ( Nyugati Focicsapatok Kölcsönös Segítség Egyesülete ).

#417995 gentlemanus Előzmény: #417987

Na egy kicsit megnéztem már a táblázatot.

http://www.nemzetisport.hu/foci_eb_2012/euro-2012-a-selejtezok-allasa-es-menetrendje-ei-csoport-2040780?nocache

Nekünk 2 mérkőzésünk van még, hozhatunk 6 pontot, ha nem szúrjuk el.

Svédeknek van 3 meccsük, San Marinot ma behúzzák, de utána van még a finnek elleni meccs Finnországban és a hollandok elleni meccs otthon Svédben. Ha az egyiket elveszti Svédország, vagy csak döntetlenre hozza, akkor máris mi vagyunk nyerőben, de ehhez az kell, hogy kötelezően behúzzuk mi a moldávok elleni mai meccset, és az itthoni finnek elleni meccset októberben, Ha bármelyiket elvesztjük, vagy döntetlenre hozzuk, akkor esély sincs.

Igaz le is adhatják a hollandok a meccset nekik otthon Svédben, egy laza mondjuk 1:0-s vereséggel, hogy kijuthassanak a svédek. Hát nem tudom, meglátjuk mi lesz.

#417974 banyaiz Előzmény: #417971

Remélem kiszenvedjük a győzelmet ma.

Azonos pontunk van svédekkel, ők egy meccsel kevesebbet játszottak és egymás elleniben jobbak azonos pontnál.

Moldova - Magyarország

#417971 gentlemanus

Srácok, milyen eredményt vártok a mai meccsen?

Ha nyernénk, meglesz a 2. hely a csoportban?

Re: nincs cím

#417143 banyaiz Előzmény: #417126

Áh nem hinném olyan könnyen osztogatja a lóvét, nem az a fajta vsz. :) Ha keményen építkezünk kijuthatunk a következő vb-re kis szerencsével.

Joco9: mikor leültem nézni sok reményt nem fűztem hozzá nyerünk, de annyira nem is izgatott a dolog, aztán láttam végre küzdünk megjött a kedvem. Ilyen játékkal ki is lehet kapni, de legalább focihoz hasonlít amit mutatunk. :)

#417127 joco9 Előzmény: #417124

akkor más volt a taktika .....

Most viszont nyerő a csapat és tessék magatokat szégyenleni mert nem hitetek a győzelembe!!!!!!

Az ez évi bor fogyasztásomat megnyertem mert szinte az összes kollégám azt mondta kikapunk hát én meg mindenkivel fogadtam persze ne legyen nekik nagy a bukó csak fejenkét két három üveg bor volt a tét különben is úri ember biztosra nem fogad ez pedig az volt :):D:P

#417126 Koffein Előzmény: #417124

Csányi megmondta a válogatottnak, ha nyertek kaptok fejenként egy nyaralót az adrián oszt húzzatok bele, a gólt rugók meg egy egy porschét is kapnak a nyaraló mellé, hogy legyen mivel lemenniük a kapuba találóknak. Így elég ösztönző a játék, és így már eladni sem volt sok értelme... :D :P

Csányi papa a magyar foc…

#417124 banyaiz

Csányi papa a magyar focit is rendbe szedi, az lenne csak a teljesítmény. :)

Ilyen harcos magyar csapatot még nem láttam mostanában. Már csak erőnlét kellene, és néhány jó focista. De legalább hajtottak ezt nagyon megbecsülöm. A meccs is nézhető volt. Koemann idejében svédek, portugálok ellen szinte félpályát sem léptük át.

Re: szép volt

#417061 Zotya32 Előzmény: #417049

már csak nyerni kell a 2 mérkőzésünket, a hollandok remélhetőleg legyőzik a svédeket, a finnekkel játszanak egy barátságos 1-1-et, san marinót meg legyőzik úgy is.

és akkor nekünk 21 nekik 19 pont... :)