Majd igyekszem. :)
:-)
A világvége , szerintem a nagy-bumm pillanatában elkezdedődött, és tart még vagy tíz milliárd évig. Ne kapkodj! :-)
Ja és annyit még , hogy most értem a piacot, de, hogy merre megyen, azt már nem merném megjósolni :-)
Jé, kit látnak szemeim. :)
Az az igazság nagyon fájna nekem ha itt ilyen világvége szituk alakulnának ki , van bőven részvényem.
Mért, Zoltán úr? Jobban élvezted mikor hónapokig állt a piac? .... jó, azért 2-3-4% akkor is meg volt....kellett is várni rá hetekig :-)
nem kéne, szállni kell
folytatódik a héten is ez az őrült vola, egyik nap mínusz 3-4-5, a másik nap pluszban ugyanez a végén ugyanott vannak ez megy mióta beesett a piac. Jöhetne már Berni papa, hogy irányba állítsa a piacokat egy kis pénzszórással. Még a végén elszédülnek az emberek ez így megy sokáig.
záró előtt, beeshetnek, ahogy szoktak...
ezek ma nem fognak esni..nem lehet megállítani őket...
innen már csak felfelé vezet az út. Barack remélem nem hagy cserben minket holnap
alakul :)
Ezt én is épp mondani akartam.
Lehet, hogy holnap már a jüan erősödését kell figyelnünk, ha piaci előjelzést szeretnénk a piac állapotáról?
elég furcsa egy rally, eur/usd -0.70%, ennyire szétváltak már? lassan már eltorzul az egész piac, átrendeződnek a dolgok...
A világ globalizált voltát mutatja, hogy már az amerikai pénzügyi hirekben is az európai eseményekkel indokolják a további esést.
Ez igencsak bekorlátozzz az USA-ból várható pozitiv impulzusok hatókörét.
Optimisták, ezért most jól beadják, majd szeptember utolsó hetében felrántják a béka segge alól a béka seggébe.
Na végre egy jó adat...
Ez is csak pár másodperces orgazmus volt :D
http://www.mfor.hu/cikkek/Erosodhetnek_a_befektetesi_alapok_a_harmadik_negyedevben.html
Szóval lehet építeni a short pozikat :-))