Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

felrántás

#417946 TrendMan

Optimisták, ezért most jól beadják, majd szeptember utolsó hetében felrántják a béka segge alól a béka seggébe.

Na végre egy jó adat... …

#417937 Donoo

Na végre egy jó adat...

Ez is csak pár másodperces orgazmus volt :D

Re: nincs cím

#417105 BudFox Előzmény: #417081

végülis....mi úgysem tudunk semmit tenni hogy megmentsük a világot..nem vagyunk mi Bruce Willis.. legalább a shortokkal keressük meg jól a pénzünket...vagy éppen a longokkal...a többi engem nem érdekel.

#417081 pepe01 Előzmény: #417080

Opcionális: túl sokat estünk, vagy ők estek keveset:D

Egy dolog viszont aggasztó: a németeket összenyomja az Euró súlya:( és velük együtt mi is a pincébe kötöttünk ki.

Viktor még bedob néhány szenzációs nem lesz megszorítás dumát és megint kicsinálják a bankpapírokat.

#417080 BudFox Előzmény: #417079

megnéztem...tényleg túlestük ezek szerint USA -t......nem is néztem mostanában..de az volt az érzésem hogy keveset estünk mégis...lehet hogy azért, mert amikor estünk akkor velük együtt mentünk korábban, de most elszakadtunk tőlük nagyon... becsapós kicsit....

#417079 pepe01 Előzmény: #417076

Szia!

Majd mikor belépsz legközelebb az oldalra nézd már meg az oldal alján található összehasonlító chartot.

Ott látszik kinek hol kellene lenni.

#417076 BudFox Előzmény: #417027

azért még 8 pontot esett az SP zárásunk után...kíváncsi vagyok hétfőn milyen ürüggyel akarják felfelé erőszakolni itthon az indexeket....

simán 1000 ponttal lejjebb kéne már lennünk.

A legnagyobb vihar is cs…

#417027 TrendMan

A legnagyobb vihar is csupán enyhe borzongás ehhez a válsághoz képest.

#417024 Donoo Előzmény: #417020

"Időközben a Nemzeti Hurrikán Központ jelentése szerint a Mexikói-öbölben egy újabb óriási vihar van kialakulőban, melynek a Lee nevet adták. A vihar lassan észak-nyugati irányban mozog."

görög hitelcsomag részlete, fos amcsi adat most meg ez a Lee :)

#417022 TrendMan Előzmény: #417014

Valamilyen oknál fogva 78 ezres javulást vártak, ahhoz képest igen rossz lett.

Egyébként a válság kezdeti szakaszában ez még nem zavarta volna őket, már 2008-ben több olyan rossz pénteki munkaerőpiaci adat volt, ami után elkezdtek rallizni.

Ezt most nem teszik, ez is mutatja, hogy a válság 'érett' szakaszába jutott - már elvesztek az illúziók is.

#417020 Amatoregy Előzmény: #417014

valamit nagyon elnéztem. Shortban vagyok és nyerőben. És nyerő is védve.

Még a végén vissza ir a bróker cég, hogy technikai hiba és nem is valódi a pozim....

ha ezüst ma elmenne 43.50-ig akkor short nyilna (már ha 9-ig teszi meg...)

#417014 Donoo Előzmény: #417013

annyira azért nem lett szar az adat, ráta maradt egyhelyben, nem nagy cucc, hogy ebben a hónapban nem bővült a foglalkoztatottság, majd a következőben, örüljenek, hogy nem bocsájtottak el :D, vagy rossz adat-> jön Berni apó, csupa pozitív dolog, erre nem kell esni 2,5%ot:)