Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Az augusztusi mélypontok is célkeresztbe kerülhetnek

#417213 VadSpeki

http://www.portfolio.hu/vallalatok/az_augusztusi_melypontok_is_celkeresztbe_kerulhetnek.154823.html

Szerintem ebből az E-Star sem fog kimaradni! Azaz könnyen tesztelheti a korábbi, 7300 Ft körüli mélypontját, alatta csak a 6200-6350 Ft-os szint jelenthet támaszt. Ez a megérzésem!

(Legutóbb is bejött a 8000 Ft-os céláram, amit előre jeleztem...)

Üres a könyv, kisebb eladásokkal 7000-7300 Ft körül lehetünk szerintem...

Re: nincs cím

#417186 feketemelos Előzmény: #417166

Valahogy én is más stílusú hozzászólásokra emlékszem a VadSpekitől 2-3 hete. Persze lehet , hogy rosszul emlékszem................... :)

#417185 Előzmény: #417180

Csak a profizmusról jut eszembe, eső piacon esést , emelkedőn emelkedést jósolni nem nagy profizmus. A fordítottját meg nem nagyon láttam sem itt , sem máshol. ( SAJNOS JÓMAGAMTÓL SEM )

#417180 Lxrose Előzmény: #417138

A profik véleményére én is kíváncsi lennék. Az más kérdés, hogy ki és mi alapján érdemelheti ki ezt a címet.

Mondjuk a pénteki elbizonytalanodás és a közel 0-ban zárás elbizonytalaníthatja a háromszögből kifelé törésre játszókat is, mert mondhatnánk, hogy túl szép lenne, ha igaz lenne. Végül is elég egy nagyobb vevő, aki pont arra játszik, hogy mindenki blöfföl, miközben adja a pár százas vagy ezres pakkját. Tényleg, a te chartod hol lehet megnézni?

#417172 exmnbs1 Előzmény: #417138

bigbroki, te mióta értesz bármilyen elemzéshez?

görögimi néven tanultad pénznyelőtől?

csatold a chartodat

#417166 Ronin_ Előzmény: #417138

Speki,

b+, te jobban forogsz, mint egy napraforgó és még a mi hsz-eink lettek kimoderálva.

Én nem 180 fokot várok, hanem 180 napot. Addigra elválik az ocsú a búzától.

#417151 Bendeguz Előzmény: #417148

Igaza van Matgabnak: ne etessük a trollt és táplálék hiányában máshova vándorol.

#417150 Wedge Előzmény: #417146

Ahogy látom a hangulat kezd nagyon borús lenni itt a fórumon. Mindenki fosik......Ez a nyugdíjasdi meg szerintem vicces. Miért szórná rá az állam a piacra? Nem maga ellensége.

#417148 Formerplayer Előzmény: #417138

Jól jegyezzük meg a dátumot, a célárat, a 180 fokot fordult lelkesedést, a magabiztosnak mutatkozó embert, aki mondta.....

Érdekes idők jöhetnek..

#417147 Bendeguz Előzmény: #417145

Jaj, hát ez tündéri volt! :D

Már csak az új alkotmány, a ner, a nenyi, AZ ASZTAL és a többi torzszülött dicsőítése maradt ki.

#417146 Janicroft Előzmény: #417145

Viccen kívül, ha a meglévő papírokat elkezdi eszetlenül szórni az állam, az igen lejjebb visz minket egy-két ezressel, ha pedig erre még rájön valami rossz nemzetközi hír is ami alapvetően lefele indítja a tőzsdéket akkor megnézhetjük magunkat.. Jó lenne ha megjelenne már valami nagybefektető aki lát fantáziát a papírban és nemzetközi hangulat ide vagy oda elkezdi nagyobb tételben veszegetni. bár ha van ilyen akkor miért ne várná meg míg lejjebb megy, sajnos úgy néz ki most nagyon sok dolog a longosok ellen dolgozik.

#417145 feketemelos Előzmény: #417139

Isten éltessen a Kedves Vezetőt ! Nöjjön nagyra az alcsúti törpilla , nemzetünk géniusza :)

#417139 VadSpeki Előzmény: #417134

A Miniszterelnök Urat meg nem kell bántani, Orbán Viktor Magyarország eddigi legjobb, legdinamikusabb miniszterelnöke! Le a kalappal előtte!

milliószor jobb,mint az a hazug,bolond,hazaáruló fletó.:-)

#417138 VadSpeki Előzmény: #417134

Igen, ha a 6000-7000 Ft-os célárfolyam Neked akciónak számít, akkor várható az említett célárfolyam teljesülése hamarosan, akár már a jövő héten! :-)))

Az elemzésem is ezt mutatja, a szimmetrikus háromszögből kitört lefelé, célba veheti a korábbi, 7300 Ft-os mélypontot!

Plusz Hathor elemzése is hasonlót mutat. No és haliG elemzése is.

Szóval a profik már csak tudják, mi lesz az árfolyammal. :-))

#417134 Bendeguz Előzmény: #417096

Várható valami akció a héten? Hírek, bejelentés, projekt, akármi? Itt a szeptember!

#417091 Előzmény: #417015

"Orbán Viktor szerdán, az MR1-Kossuth Rádiónak azt mondta, újabb, néhány százalékos államadósság-csökkentés bejelentésére készül, az intézkedés forrása ismét a nyugdíjrendszer átszervezéséből felszabaduló pénz lesz."

Gondoljunk bele, a lenyúlás pillanatához képest mennyivel érnek ma kevesebbet a papírok, nem "rongyos "100 milliárd hiányt okozva ( amit most ragoznak a figyelem elterelése céljából) a Szél K. tervben, ráadásul rossz a nemzetközi hangulat. Eldobják most jelentős veszteséggel, vagy megkockáztatják, hogy még rosszabb legyen az árfolyam?!

Szerintem dobják sebesen, annyiért amennyiért. Aztán majd ráfogják a nyuszira. Rossz világgazdasági környezet, meg ilyenek.

#417018 Muskatli Előzmény: #417012

Én adok egy 99%-os esélyt annak, hogy az Estar esetében blokkban fog értékesíteni az állam, teljesen eszement lenne ráönteni a piacra. Pár hónappal ezelőtt a cég már lenyilatkozott valamit, hogy a nyugdíjpénztári mizéria nagyjából megoldódott, nekem abból egyértelműen az jött le, hogy a megoldáskeresésben proaktív/partner a menedzsment. Úgy gondolom, hogy ezúttal is várhatóan így lesz, akkor meg tuti, h blokkban lesz értékesítve... Én legalábbis semmilyen szinten nem tartok attól, hogy ráöntené az állam a piacra a részvényeket... akkor már sokkal inkább attól félek, hogy árbeállítás lesz, de az gondolom pár napnál nem lenne ez sem hosszabb, sőt az is lehet, h a jelenlegi árfolyamszint már annak a része, végülis már így is a béka segge alatt vagyunk... ha ehhez képest még valamilyen diszkonttal kapja meg a leendő vevő a részvényt, akkor az meg már tényleg az ajándék kategória szvsz....

mivel túl vagyunk az extrém likvidálásokon, két verziót gondolnék miért vagyunk még mindig ezen az árfolyamszinteken (túl az általános negatív piacii hangulaton):

- állami pakk miatt a fentiek szerint

- még mindig a concord be akarja bizonyítani, h nagyobb a f@rka, és jó ajánlást adott az ügyfeleinek és ész nélkül adatja el az ügyfeleivel és/vagy a saját alapjaiból a részvényt, netalántán még shortolja is.... ez utóbbihoz remélem gratulálni fogunk nekik pár hét múlva... :)

az biztos, h ma adták és nem is keveset...