Olvastam kb. bő fél órával ezelőtt. :)
Remélhetőleg a forradalom lendülete nem engedi meg, hogy ne törjön ki rövidesen. :)
Olvastam kb. bő fél órával ezelőtt. :)
Remélhetőleg a forradalom lendülete nem engedi meg, hogy ne törjön ki rövidesen. :)
olvasd elemzésem:)
Ezt meg hova húzzák hirtelen?
Lehet, kitöretik így hétvége előtt?
záró előtt térjünk vissza rá? akkor jönnek a vízióid? :)
Húha, én nem tudom. Kb igen-nem 50-50 % :-)
Eladói oldal elég üres amit most látni.
Nincsen. Olyasmim van ami nem kellene (OTP) :-)
Szerk: Már az sincs.
Ja, kinyithatta volna jobban is a bukszát. ..De a bennfentes dógok jelzésértéküek . PL. ha eladnak mindig bezúg, ha meg vesznek...?
Az INA esetleges elvesztése is már nagy
részben beárazódott, most ez a szír cucc, mindig találnak valami izgulni valót hetente. De oil az köll.
Húú..lehet venni kéne?
+erste:"MOL: Tegnap az EU jóváhagyta a szíriai olajimport korlátozás tervezetét, azonban az EU
külügyminiszterek jóváhagyása is kell a szankció életbe lépéséhez. Úgy gondoljuk, hogy a szankció nem
fogja érinteni a MOL-INA szíriai működését.( mi is reméljük:)
- Mulham Al-Jarf a MOL Igazgatóságának tagja, 2011. augusztus 30-án 295 darab MOL részvényt vásárolt
16.998,- forint/darab átlagárfolyamon. A tranzakciót követően Mulham Al-Jarf tulajdonában 295 darab
MOL részvény van."
Ő már csak tudja...
Szerintem is. Ha vételi ár alatt nyomnák el, a saját szavazói tábor is a torkuknak esne, +kell a jó PR., hogy az üzlet Nyereséges volt. Tehát előtte felkéne húzatni némileg bekerülési ár fölé hamarost. Van e hozzá erő? Remélem.. Főleg, hogypl. Simorról(miután Simorról kiderült, hogy szíve szerint hagyná bedölni a devizahiteleseket) ezt nyilatkozta Vikibá:"hogy Simor bankárember, úgy is gondolkozik, így nem lehet olyan posztra engedni ahol emberek sorsa felől dönthet..." +meg Magyarország a "munka útját választja" és nem a spekulációét...így azért vérmes reményeink ne legyenek, csak a legszükségesebb mértékben fogják szemüket a buxon tartani.
És nem szereti Csányisanyibát! :D
ha az állam eladja a mol rv-eket, előbb fel kell mennie az árfolyamnak :)
butusok vagytok. Kék narancs szereti a molt! :D
Más reális választ én sem látok :D