Regisztráció Elfelejtett jelszó

MOL fórum

Re: nincs cím

#416693 zeeh_ Előzmény: #416691

Olvastam kb. bő fél órával ezelőtt. :)

Remélhetőleg a forradalom lendülete nem engedi meg, hogy ne törjön ki rövidesen. :)

Re: nincs cím

#416423 Fornit Előzmény: #416415

Húha, én nem tudom. Kb igen-nem 50-50 % :-)

Eladói oldal elég üres amit most látni.

Re: 16000

#416278 szatti Előzmény: #416277

Ja, kinyithatta volna jobban is a bukszát. ..De a bennfentes dógok jelzésértéküek . PL. ha eladnak mindig bezúg, ha meg vesznek...?

Az INA esetleges elvesztése is már nagy

részben beárazódott, most ez a szír cucc, mindig találnak valami izgulni valót hetente. De oil az köll.

#416273 szatti Előzmény: #416169

Húú..lehet venni kéne?

+erste:"MOL: Tegnap az EU jóváhagyta a szíriai olajimport korlátozás tervezetét, azonban az EU

külügyminiszterek jóváhagyása is kell a szankció életbe lépéséhez. Úgy gondoljuk, hogy a szankció nem

fogja érinteni a MOL-INA szíriai működését.( mi is reméljük:)

- Mulham Al-Jarf a MOL Igazgatóságának tagja, 2011. augusztus 30-án 295 darab MOL részvényt vásárolt

16.998,- forint/darab átlagárfolyamon. A tranzakciót követően Mulham Al-Jarf tulajdonában 295 darab

MOL részvény van."

Ő már csak tudja...

#416169 szatti Előzmény: #415912

Szerintem is. Ha vételi ár alatt nyomnák el, a saját szavazói tábor is a torkuknak esne, +kell a jó PR., hogy az üzlet Nyereséges volt. Tehát előtte felkéne húzatni némileg bekerülési ár fölé hamarost. Van e hozzá erő? Remélem.. Főleg, hogypl. Simorról(miután Simorról kiderült, hogy szíve szerint hagyná bedölni a devizahiteleseket) ezt nyilatkozta Vikibá:"hogy Simor bankárember, úgy is gondolkozik, így nem lehet olyan posztra engedni ahol emberek sorsa felől dönthet..." +meg Magyarország a "munka útját választja" és nem a spekulációét...így azért vérmes reményeink ne legyenek, csak a legszükségesebb mértékben fogják szemüket a buxon tartani.