vagy a QE3 bejelentése előtt feltankolnak :)
Hétfőn USA szünnap, ilyen adatok mellett lehet eladogatnak a hosszú hétvégére.
USD Unemployment Rate 9.1% 9.1% 9.1%
USD Non-Farm Employment Change 0K 74K 117K
USD Average Hourly Earnings m/m -0.1% 0.2% 0.4%
Néhány amerikai nagyvállalat vezetői több pénzt kerestek tavaly, mint amennyi adót a cégeik befizettek az adóhivatalnak. Egy friss felmérésből az is kiderült, hogy egyes cégek többet költöttek lobbi tevékenységre, mint adókra. Inforádióból.
Akkor megvan mire költöttek a cégek. Politikára:-DD, van ott lé kérem.
megint a munkanélküliség, meg ehhez kapcsolódók? érdekes lesz..eléggé sokat foglalkoznak vele, mert nagy probléma...de hát tudjuk, minél rosszabb az adat annál nagyobb az emelkedés:-D és fordítva. ha ma túladták magukat és nem lesz pánik reggel, akkor visszaemelkednek és még rátesznek egy lapáttal:-D
én holnapra jó makrókat várok, így jön a fellélegzés, de ez csak megérzéd
nem....lehet hogy szivatás lesz és reggeli esés után egész nap felfelé venni fogják..csak hogy ne legyen egyértelmű...szerintem könnyen lehet ez....majd zárás előtt fél órával ismét nagy esés...
főleg, hogy itthon még hozzájön a vacak gazdaság is..vagy most a funda nem érdekes?
dejó hogy -9 ponton állnak...holnap akkor törjük itthon szignifikánsan :D a háromszöget, és a támaszokat .-))
irány a 17.100
Tegnapi tréfát láttuk,+1,5% ról vissza 0-ra,ma vajon mi lesz a menü?
A héten még nem hallottam jó hírt...vajon ez most mi lehet?
Na bazz -0,33% ról ugrás +0,72% -ra.
Először azt hittem -0,72-n vannak amikor odapillantottam. Asszem adatok jók lettek :-)