Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#416600 BudFox Előzmény: #416598

nem....lehet hogy szivatás lesz és reggeli esés után egész nap felfelé venni fogják..csak hogy ne legyen egyértelmű...szerintem könnyen lehet ez....majd zárás előtt fél órával ismét nagy esés...

#416594 Csilla76 Előzmény: #416592

főleg, hogy itthon még hozzájön a vacak gazdaság is..vagy most a funda nem érdekes?

#416592 BudFox Előzmény: #416585

dejó hogy -9 ponton állnak...holnap akkor törjük itthon szignifikánsan :D a háromszöget, és a támaszokat .-))

irány a 17.100

usa chart mint kígyó a v…

#416585 Ibiza

usa chart mint kígyó a villanydróton...

Na bazz -0,33% ról ugrás…

#416490 Fornit

Na bazz -0,33% ról ugrás +0,72% -ra.

Először azt hittem -0,72-n vannak amikor odapillantottam. Asszem adatok jók lettek :-)

#416020 BudFox Előzmény: #415913

jó hogy kiszálltam a longból...életveszélyes átvinni bármit is most...

ha shortolsz akkor másnapra 600 ponttal meghúzzák

ha longolsz akkor meg másnap egész nap rimánkodhatsz hogy ne essen be a béka segge alá :D

#415616 ele67 Előzmény: #415601

igazad lehet ,mert mire fel tornázom a számlámat ,a piac vissza veszi és kezdhetem előröl addig

míg van pénzem .tőzsdézünk nagy pénzekkel játszunk és nem járunk luxus kocsikkal pedig amit a piac elvett már ferrarira telt volna. azért mert nem tudjuk legyőzni magunkat.

#415601 Longshort Voilattila Előzmény: #415582

Jó sokan dolgoznak az élményeken, ha ezért tőzsdézel akkor tuti a nyerőd :D

Én azt figyelem, hogy változtatja meg a hétköznapi gondolkodásomat is ez az állandó résen levés, ugrásra kész állapot és hát a reakcióidőt javítja mindenre de összességében káros az idegrendszerre, úgy érzem.

Monitor előtt ülő növényeket csinál belőlünk a tőzsde, részemről húzok a tőzsdéről gyorsan, mert ez nem embernek való tevékenység. Hosszútávon itt csak bukni lehet...