nem....lehet hogy szivatás lesz és reggeli esés után egész nap felfelé venni fogják..csak hogy ne legyen egyértelmű...szerintem könnyen lehet ez....majd zárás előtt fél órával ismét nagy esés...
nem....lehet hogy szivatás lesz és reggeli esés után egész nap felfelé venni fogják..csak hogy ne legyen egyértelmű...szerintem könnyen lehet ez....majd zárás előtt fél órával ismét nagy esés...
főleg, hogy itthon még hozzájön a vacak gazdaság is..vagy most a funda nem érdekes?
dejó hogy -9 ponton állnak...holnap akkor törjük itthon szignifikánsan :D a háromszöget, és a támaszokat .-))
irány a 17.100
Tegnapi tréfát láttuk,+1,5% ról vissza 0-ra,ma vajon mi lesz a menü?
A héten még nem hallottam jó hírt...vajon ez most mi lehet?
Na bazz -0,33% ról ugrás +0,72% -ra.
Először azt hittem -0,72-n vannak amikor odapillantottam. Asszem adatok jók lettek :-)
jó hogy kiszálltam a longból...életveszélyes átvinni bármit is most...
ha shortolsz akkor másnapra 600 ponttal meghúzzák
ha longolsz akkor meg másnap egész nap rimánkodhatsz hogy ne essen be a béka segge alá :D
igazad lehet ,mert mire fel tornázom a számlámat ,a piac vissza veszi és kezdhetem előröl addig
míg van pénzem .tőzsdézünk nagy pénzekkel játszunk és nem járunk luxus kocsikkal pedig amit a piac elvett már ferrarira telt volna. azért mert nem tudjuk legyőzni magunkat.
Jó sokan dolgoznak az élményeken, ha ezért tőzsdézel akkor tuti a nyerőd :D
Én azt figyelem, hogy változtatja meg a hétköznapi gondolkodásomat is ez az állandó résen levés, ugrásra kész állapot és hát a reakcióidőt javítja mindenre de összességében káros az idegrendszerre, úgy érzem.
Monitor előtt ülő növényeket csinál belőlünk a tőzsde, részemről húzok a tőzsdéről gyorsan, mert ez nem embernek való tevékenység. Hosszútávon itt csak bukni lehet...