Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#416390 zsozso Előzmény: #416376

Azt nem találtam meg egyelőre, hogy meddig is kell lemennie a C-nek.

Általában ez ez 50-es fibó szint elég szokott lenni?

#416376 Hathor Előzmény: #416372

Igen, én is azt nézem 50es fibo miatt lehet, hogy megvolt C és új kör indul

vettem még 4et 350-en

#416375 BudFox Előzmény: #416370

Én ilyen Európai vérengzésekre, meg rémhírekre nagy szakadást várok USA -tól..meg tegnap te is mondtad hogy nagyon túlvettek lettek már...

#416372 zsozso Előzmény: #416365

Honnan indítottad dax-ban az elliot-ot? péntektől vagy később?

Átnéztem az elméleti részét és valóban nagy dilemma, hogy a lefelé körben megvolt-e a C vagy csak az A.

Ha pénteken indult ez az egész, akkor szerintem nincs meg a C, bár neked nagyobb a gyakorlatod elliotban is:)

#416368 BudFox Előzmény: #416365

263 az átlagom most..úgy sikerült hogy az első pakk csak 10 kontraktus volt 423 -on...515 -re tettem be a második, nagyobbat...el kellett mennem..és nem jött fel addig :DD majd most mi ? :D

17.500 on már nem kell számolgatni annyira :-)))

#416365 Hathor Előzmény: #416356

hogy sikerült ilyen átlag Bud koma? Akkor még nem vagyok lekésve.

Ellenben itton másképpen futnak a hullámok, itt csak csorba dolgok vannak.

Na de hazai piacra nem is vetítettem elliottott, így nincs mit vizsgálnom, kinti Chez vizsgálom, ahhoz nézek itthoni C-t, de lassan már sok lesz annak ,-)

350ig vártam fel, de kint még sehol a C, még csak normál A magasságában vannak :DD

így ami jut, az marad nekünk

Kezd izzasztó lenni short szempontból ez a kis KT.. nem tudom hogy verték így le, de ez nem normális. Tegnap én nem tudtam jól zárni 300as mellett a shortot, most meg 50

#416356 BudFox Előzmény: #416344

én meg még bennt álltam 300 fölött...most látom hogy teljesült...szóval most elég..az átlagom 18.270 kb...majd kiszámolom...

ennek most már törnie kéne tényleg...OTP -nek leginkább..

most tényleg venni kell?…

#416349 szotyi

most tényleg venni kell??

na jóvan, én elmentem dolgomra ezt a f@szságot én nem nézem

ugyanmár

"szemet gyönyörködtető" …

#416347 szotyi

"szemet gyönyörködtető" a könyv

24db-al lehetne 0kt-t csinyálnyi

röhej

#416344 Hathor Előzmény: #416316

Mi minden esetre szépen megcsináljuk az elvárt C hullámot fel. Nem mondom meg meddig várom, így sem tudok jól adni, sokat fecsegek ,-)

#416316 Hathor Előzmény: #416314

Még lehet B pontot csinálja kint lefele, ezt mindig nehezen találom el, de lesz kis C fel ahogy rajzoltam, csak a pontokat előre megtalálni nehéz.

Itthon még a mai Petis chartot nézve 4hullám futott csak le, de ez pár perces elemezésnél komolyabb szintet igényel, amire ma nem volt időm.