Meg 340-en 3at
Közben pont ebédelünk, így nehézkes figyelnem.
Meg 340-en 3at
Közben pont ebédelünk, így nehézkes figyelnem.
Nah mindkét oldal meg lett pipáztatva,elégedetten hátra is lehet dőlni :D
Azt nem találtam meg egyelőre, hogy meddig is kell lemennie a C-nek.
Általában ez ez 50-es fibó szint elég szokott lenni?
Igen, én is azt nézem 50es fibo miatt lehet, hogy megvolt C és új kör indul
vettem még 4et 350-en
Én ilyen Európai vérengzésekre, meg rémhírekre nagy szakadást várok USA -tól..meg tegnap te is mondtad hogy nagyon túlvettek lettek már...
Honnan indítottad dax-ban az elliot-ot? péntektől vagy később?
Átnéztem az elméleti részét és valóban nagy dilemma, hogy a lefelé körben megvolt-e a C vagy csak az A.
Ha pénteken indult ez az egész, akkor szerintem nincs meg a C, bár neked nagyobb a gyakorlatod elliotban is:)
Vettem 10et 380on..
Minek azt nem tudom, mondjuk 50es KTra
263 az átlagom most..úgy sikerült hogy az első pakk csak 10 kontraktus volt 423 -on...515 -re tettem be a második, nagyobbat...el kellett mennem..és nem jött fel addig :DD majd most mi ? :D
17.500 on már nem kell számolgatni annyira :-)))
hogy sikerült ilyen átlag Bud koma? Akkor még nem vagyok lekésve.
Ellenben itton másképpen futnak a hullámok, itt csak csorba dolgok vannak.
Na de hazai piacra nem is vetítettem elliottott, így nincs mit vizsgálnom, kinti Chez vizsgálom, ahhoz nézek itthoni C-t, de lassan már sok lesz annak ,-)
350ig vártam fel, de kint még sehol a C, még csak normál A magasságában vannak :DD
így ami jut, az marad nekünk
Kezd izzasztó lenni short szempontból ez a kis KT.. nem tudom hogy verték így le, de ez nem normális. Tegnap én nem tudtam jól zárni 300as mellett a shortot, most meg 50
én meg még bennt álltam 300 fölött...most látom hogy teljesült...szóval most elég..az átlagom 18.270 kb...majd kiszámolom...
ennek most már törnie kéne tényleg...OTP -nek leginkább..
most tényleg venni kell??
na jóvan, én elmentem dolgomra ezt a f@szságot én nem nézem
ugyanmár
"szemet gyönyörködtető" a könyv
24db-al lehetne 0kt-t csinyálnyi
röhej
Mi minden esetre szépen megcsináljuk az elvárt C hullámot fel. Nem mondom meg meddig várom, így sem tudok jól adni, sokat fecsegek ,-)
Még lehet B pontot csinálja kint lefele, ezt mindig nehezen találom el, de lesz kis C fel ahogy rajzoltam, csak a pontokat előre megtalálni nehéz.
Itthon még a mai Petis chartot nézve 4hullám futott csak le, de ez pár perces elemezésnél komolyabb szintet igényel, amire ma nem volt időm.
Erre azért kivi leszek :D Kérdés meddig jön fel...