Erődemonstráció?
Már az Equilor is hitetlenkedik :
A gyorsjelentésben említett tényezők összhangban vannak a piaci várakozásokkal, azonban az év végéig várható izgalmak tükrében nem számít arra az Equilor, hogy az E-Star részvényárfolyama nagyon rövid idő alatt ledolgozná az elmúlt hetekben elszenvedett veszteségeket.
:) "hitetlenség a legjobb táptalaja az emelkedésnek" Remélem jól idéztem Formert
Kezd mindenki pesszimista lenni valamennyire... Én is... DE azt szoktak mondani, h ez egy erős vételi jel, es a legjobb taptalaja az emelkedésnek... Hátha bejön.
Én (hülye) all in mentem 11k körül,úgyhogy most nincs cash higítani... Pedig vennék apránként, majd év vége felé talán... :)
A mai produkció sajna nem meggyőző számomra sem, pedig még tartom a 10k körüli pakkom, de hogy minek? :)
most őszintén: ilyen BUX teljesítmény mellett nem is számíthatunk komolyabb emelkedésre eredménytől függetlenül. Ebből a szempontból örvendetes, hogy nem volt eddig még projektbejelentés, és a q2 sem lett egetrengető. Továbbra is bízom a cégben, remélem a projektbejelentés(ek) emelkedést támogató és lehetővé tevő környezetben érnek... kitartás mindenkinek!
Még várok egy kicsit, akkor dobom, ha nagyobb pakkok kezdenének röpködni lefelé.. és 7900 alá mennénk :(
sajna én sem férek a bőrömbe, mindenesetre a higgadságom egyelőre még örzöm. Nem vagyok speki, de végignézni, hogy a szarháziak beszakítják, nem fogom. Szarházi módon :-) eladtam a pakkom 1/3-át 8k-n, magam ellen beszélek, ha esésre számítok, de így legalább ha az árfolyamot nem is, de a darabszámot tudom növelni egy 10%-al (feltételezva ha lehúzzák 7200 körülre.) célár nálam továbbra is 12-12,5 év végére.
Hát igen, és ezt megléptem, mikor beesett 10.000 alá, és fogtam is rajta 1200 Ft-ot. Most valamiért nem merem meglépni, inkább vennék még - ha lenne miből.
Aki rövidebb távon is nézegeti azt ez nem vigasztalja sajnos.
Lassan rászánom magam arra a lépésre, hogyha holnap is a háromszögből kilépve, az alsó szár alatt maradunk, akkor eladom az olcsóbb visszavétel reményében :)
Nem akarom végignézni azt, hogy a TA kereskedők 6000Ft-ra rakják..
lehet, hogy ez is benne van, akkor viszont tényleg csak türelmesen kell várni, és előbb utóbb helyreáll a rend. Mindenesetre a Q2 engem megnyugtatott abból a szempontból, hogy fundásan továbbra sem indokolt ez az ár.
Akik benne ülünk, számunkra még az lehet a rossz, hogy tudjuk, hogy jó a cég, viszont akik technikai alapon kereskednek és ráadásul sok van nekik, főleg így, hogy még egy kiszálló/tuszokmester/shortos is van oda tudják tenni az árfolyamot a célárra :(((
A szutyok estmedia, az ultra rossz jelentésével is annyit esik mint mi, pedig a csillagunk fossa ki magából a lóvét... Megis lennt tartják valami miatt. Simán el tudom képzelni, h az a nagy adogatja es nyomja le az arat aki majd a végén megveszi nyomott áron az állami pakkot vagy legalábbis abban reménykedik... Ezzel nagyot szakithatna... Vagy van valakinek más jobb ötlete???
Kíváncsi vagyok ki az, aki ennyire adja már gyakorlatilag július óta. Ez nem egy shortos v. tuszokmester, itt szimplán kiszáll valaki, és (valszeg kényszerből) a piacon teszi ezt.
Remélem elfogy neki mielőbb, vagy egy külföldi büfinek végre felcsillan a szeme...
A külföldi befektetőket könnyebb lesz meggyőzni,hogy most érdemes ide befektetni.
Háromszögből kiléptünk lefelé.
Indulhat a mozi (legalábbis nekem).
Valakik nagyon erőlködnek, hogy letörés legyen.
Hát nem tudom... a mai nap véget ér a háromszög alakzat, 8100-8200 között van még benne egy kis hely.
Ezek szerint kioldalazunk belőle (?) vagy végre jön egy nagyobb büfi és odacsap, felfelé vagy lefelé (?)
Minden lehetőséget leírtam :))
Jelenleg a háromszög alsó szára alatt vagyunk egy picivel 60 percesen. 5 perces bontásban még benne vagyunk :) alsó szárán állunk.