Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#416304 Grizzly Géza Előzmény: #416266

Már az Equilor is hitetlenkedik :

A gyorsjelentésben említett tényezők összhangban vannak a piaci várakozásokkal, azonban az év végéig várható izgalmak tükrében nem számít arra az Equilor, hogy az E-Star részvényárfolyama nagyon rövid idő alatt ledolgozná az elmúlt hetekben elszenvedett veszteségeket.

teljes cikk: http://www.tozsdeforum.hu/i/c-e_star__a_masodik_felev_is_hozhat_kellemetlensegeket-menu-cimlap-submenu-onearticle-news_id-433857-red-latest.html

#416258 Muskatli Előzmény: #416252

Kezd mindenki pesszimista lenni valamennyire... Én is... DE azt szoktak mondani, h ez egy erős vételi jel, es a legjobb taptalaja az emelkedésnek... Hátha bejön.

#416257 Grizzly Géza Előzmény: #416252

Én (hülye) all in mentem 11k körül,úgyhogy most nincs cash higítani... Pedig vennék apránként, majd év vége felé talán... :)

#416252 zeeh_ Előzmény: #416247

A mai produkció sajna nem meggyőző számomra sem, pedig még tartom a 10k körüli pakkom, de hogy minek? :)

#416250 vincentlauria Előzmény: #416239

most őszintén: ilyen BUX teljesítmény mellett nem is számíthatunk komolyabb emelkedésre eredménytől függetlenül. Ebből a szempontból örvendetes, hogy nem volt eddig még projektbejelentés, és a q2 sem lett egetrengető. Továbbra is bízom a cégben, remélem a projektbejelentés(ek) emelkedést támogató és lehetővé tevő környezetben érnek... kitartás mindenkinek!

#416247 hAliG Előzmény: #416239

Még várok egy kicsit, akkor dobom, ha nagyobb pakkok kezdenének röpködni lefelé.. és 7900 alá mennénk :(

#416239 SZETO99 Előzmény: #416233

sajna én sem férek a bőrömbe, mindenesetre a higgadságom egyelőre még örzöm. Nem vagyok speki, de végignézni, hogy a szarháziak beszakítják, nem fogom. Szarházi módon :-) eladtam a pakkom 1/3-át 8k-n, magam ellen beszélek, ha esésre számítok, de így legalább ha az árfolyamot nem is, de a darabszámot tudom növelni egy 10%-al (feltételezva ha lehúzzák 7200 körülre.) célár nálam továbbra is 12-12,5 év végére.

#416238 Roadrunner Előzmény: #416233

Hát igen, és ezt megléptem, mikor beesett 10.000 alá, és fogtam is rajta 1200 Ft-ot. Most valamiért nem merem meglépni, inkább vennék még - ha lenne miből.

#416233 hAliG Előzmény: #416228

Aki rövidebb távon is nézegeti azt ez nem vigasztalja sajnos.

Lassan rászánom magam arra a lépésre, hogyha holnap is a háromszögből kilépve, az alsó szár alatt maradunk, akkor eladom az olcsóbb visszavétel reményében :)

Nem akarom végignézni azt, hogy a TA kereskedők 6000Ft-ra rakják..

#416228 Ody42 Előzmény: #416223

lehet, hogy ez is benne van, akkor viszont tényleg csak türelmesen kell várni, és előbb utóbb helyreáll a rend. Mindenesetre a Q2 engem megnyugtatott abból a szempontból, hogy fundásan továbbra sem indokolt ez az ár.

#416226 hAliG Előzmény: #416219

Akik benne ülünk, számunkra még az lehet a rossz, hogy tudjuk, hogy jó a cég, viszont akik technikai alapon kereskednek és ráadásul sok van nekik, főleg így, hogy még egy kiszálló/tuszokmester/shortos is van oda tudják tenni az árfolyamot a célárra :(((

#416223 Muskatli Előzmény: #416218

A szutyok estmedia, az ultra rossz jelentésével is annyit esik mint mi, pedig a csillagunk fossa ki magából a lóvét... Megis lennt tartják valami miatt. Simán el tudom képzelni, h az a nagy adogatja es nyomja le az arat aki majd a végén megveszi nyomott áron az állami pakkot vagy legalábbis abban reménykedik... Ezzel nagyot szakithatna... Vagy van valakinek más jobb ötlete???

#416219 Ody42 Előzmény: #416218

Kíváncsi vagyok ki az, aki ennyire adja már gyakorlatilag július óta. Ez nem egy shortos v. tuszokmester, itt szimplán kiszáll valaki, és (valszeg kényszerből) a piacon teszi ezt.

Remélem elfogy neki mielőbb, vagy egy külföldi büfinek végre felcsillan a szeme...

#416218 Primo Előzmény: #416215

A külföldi befektetőket könnyebb lesz meggyőzni,hogy most érdemes ide befektetni.

#416215 hAliG Előzmény: #416214

Háromszögből kiléptünk lefelé.

Indulhat a mozi (legalábbis nekem).

Valakik nagyon erőlködnek, hogy letörés legyen.

#416210 hAliG Előzmény: #416203

Hát nem tudom... a mai nap véget ér a háromszög alakzat, 8100-8200 között van még benne egy kis hely.

Ezek szerint kioldalazunk belőle (?) vagy végre jön egy nagyobb büfi és odacsap, felfelé vagy lefelé (?)

Minden lehetőséget leírtam :))

Jelenleg a háromszög alsó szára alatt vagyunk egy picivel 60 percesen. 5 perces bontásban még benne vagyunk :) alsó szárán állunk.