nekem higításokkal most kb 10200 az átlag áram, és nem játszom nagy pakkal, hiszen a tőzsde egy lutri, és láttam már pár embert meggazdagodni és jó pár olyat is, akinek az "élete" ráment.
bár sokszor megfordul a fejemben, ugyanis én tavaly szeptember közepén szálltam be 9600-on és eléggé néztem mikor rá pár hétre leverték 7400-re (kezdő tőzsdésként)-hogy még mindig jobb lett volna berakni bankba, aztán a kis 4-6%-ommal örülnék mint majom a farkának és nem a 20% minuszon kellene aggodnom. de ez sosem volt titok. aki tőzsdére megy az a nagyobb - átlagos feletti - haszon érdekében teszi, de a vásár mindig 2-n áll. amig nem realizálod a veszteséged, addig azok csak számok, semmi egyéb. addig kár is aggodni, vagy nem aludni. most kb 2 hete nagyon nem is néztem rá. annyival kevesebb ősz hajszálam lett, a helyzet meg nem nagyon változott...vagy??
egyszómintszáz. befektetés, ami hosszú távon megtérül. az hogy milyen hosszú lesz a táv, és mennyi lesz a profit..az első sorban a cégtől, de azután rögtön tőled függ.
laptop becsuk, aztán 2-3 honap mulva kinyit. ennyit tudok tanácsolni.
(tőkeáttét, átcsoportosítás, bukoban más portfolio...nekem azok a tapasztalataim, hogy nem jön be. vagy kitartasz, vagy buksz. ennél lejjebb - remélhetőleg ugysem - lesz.)