semmi új nincs benne
Hát ez ütős lett!
Nincs itt semmi gond! Azt hiszem megnyugodhatunk ezek után.
Kíváncsi lennék a Concorde mit mond most a beszopatott büfijeinek?!
Hali!
Ez a Q2 kipipálva. Jöhet egy újabb projekt bejelentés!:)
http://www.bet.hu/newkibdata/108104279/F_l_ves_jelent_s_Q2.pdf
"Az E-Star örömmel teszi közzé második negyedéves pénzügyi eredményeit"
"A társaság nettó nyeresége elérte a 7,7 millió Eurót, ami 331 %-os növekedést jelent az előző év hasonló időszakához képest."
A gyorsjelentésre én is nagyon kiváncsi vagyok.
Lehet nem lesz olyan jó és emiatt öntik a részvényt??
Egyébként a nagy André Kostolany is írt könyveiben az általam előbb említett dologról, hogy amelyik részvény optimista hangulatban sem tud emelkedni, azzal valami baj lehet (netán sok a beragadt részvényes, és mindig valaki el-el adogat, vagy más egyéb problémák...)
vagy vmi nem jött be, amire számítottak.
vagy bejött csak jobban
vagy szimplán szabadságok
vagy ... :-)
Elég rosszul fest az árfolyam.
Ahogy múlt héten jeleztem előre, el is érte a 8000 Ft körüli szintet.
Innen, ha tovább esik, akkor a 7300-7500 Ft-os szint jelenthet megállót, azalatt csak az 5800-6100 Ft-os szint.
A profitline.hu mai technikai elemzése is megemlíti a 7500 Ft-os támasz szintet egyébként:
http://profitline.hu/technika/elemzes/241244/E-Star_technikai_elemzes
Elég szomorú, hogy BUX-index alulteljesítő lett az E-Star az elmúlt hetekben.
Régebben felülteljesítő volt. Mostanában viszont, ha az összes többi magyar részvény emelkedik, akkor az E-Star esik, és akkor is esik természetesen, ha minden más esik. :-)
Dupla szívás.
Szóval egyelőre nem jött be az egyesek által jósolt BUX-index felülteljesítés, éppen ellenkezőleg...
Lehet itt álmodozni, de amelyik részvény jó hangulatban sem képes emelkedni, azzal valami baj lehet, vagy valami lehet a háttérben, ki tudja milyen érdekek mozgatják ilyen spekiszerűen ezt a részvényt.
Azért 6000 Ft környékén jó vétel lehet! Ott már én is visszaszállok.
Hathor elemzése elég jó lett ismét és, ha tényleg lefelé veszi az irányt, akkor csúnya célárfolyamok teljesülhetnek a közeljövőben... (saját elemzéseim szerint is, a 8000, majd a 7500 Ft-os támasz törése esetén 6000, majd alatta 5500 Ft elérhetővé válhat)
Hat, nekem is gyanús, h túl pozitív nem lesz a gyj. De akkor is mi lenne??? Akkor mondjuk nem 13000 a fair értéke, hanem mondjuk csak 12500 v ha nagyon rossz lenne, ami szerintem kizárt akkor 12000??? Na bumm... A mostani árfolyamban mar az is boven be van arazodva szerintem, ha mondjuk az eteeket visszaadnak a volt tulajoknak....
1-2 órán belül, gondolom. Ha eltekintünk az 5 darabtól, amit jószándékú társunk 7965-ön adott el, akkor napi minimumon zárunk, ha így marad.
Te nyaralsz? :) :) akkor hagyd a tőzsdét a fenébe... (mondjuk én sem bírom ki soha) :)
Dehogy adod el, varni fogod a kovetkezo Fibonacci szamot :-D
Mikor lesz ma jelentes? Este bele kell vetni magamat a forro torok ejszakaba... ;-)
Lol,akkor rfv 15k felett lesz,akkó eladom :))
Tegnap eladtam a Molomat, és átszálltam ebbe. Lehet, inkább fordítva kellett volna asszem.
Lesz az 1500 fölött is.. Fed bejelentésig visszaszállnak a haverok, aztán durr, a Fed felhúzza nekik. Utána jöhet megint a világvége játék.. Így szépen begyűjtik mindig a hülye kicsik (én) pénzét :) Erről szól a tőzsde (?)
Azt ki írta pár napja, hogy az S&P nem fog tudni 1200 fölé menni?