Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#416035 hAliG Előzmény: #416030

Hát ez ütős lett!

Nincs itt semmi gond! Azt hiszem megnyugodhatunk ezek után.

Kíváncsi lennék a Concorde mit mond most a beszopatott büfijeinek?!

A gyorsjelentésre én is …

#416028 VadSpeki

A gyorsjelentésre én is nagyon kiváncsi vagyok.

Lehet nem lesz olyan jó és emiatt öntik a részvényt??

Egyébként a nagy André Kostolany is írt könyveiben az általam előbb említett dologról, hogy amelyik részvény optimista hangulatban sem tud emelkedni, azzal valami baj lehet (netán sok a beragadt részvényes, és mindig valaki el-el adogat, vagy más egyéb problémák...)

Re: mi a szitu?

#416026 Kezdolap Előzmény: #416022

vagy vmi nem jött be, amire számítottak.

vagy bejött csak jobban

vagy szimplán szabadságok

vagy ... :-)

E-Star

#416025 VadSpeki

Elég rosszul fest az árfolyam.

Ahogy múlt héten jeleztem előre, el is érte a 8000 Ft körüli szintet.

Innen, ha tovább esik, akkor a 7300-7500 Ft-os szint jelenthet megállót, azalatt csak az 5800-6100 Ft-os szint.

A profitline.hu mai technikai elemzése is megemlíti a 7500 Ft-os támasz szintet egyébként:

http://profitline.hu/technika/elemzes/241244/E-Star_technikai_elemzes

Elég szomorú, hogy BUX-index alulteljesítő lett az E-Star az elmúlt hetekben.

Régebben felülteljesítő volt. Mostanában viszont, ha az összes többi magyar részvény emelkedik, akkor az E-Star esik, és akkor is esik természetesen, ha minden más esik. :-)

Dupla szívás.

Szóval egyelőre nem jött be az egyesek által jósolt BUX-index felülteljesítés, éppen ellenkezőleg...

Lehet itt álmodozni, de amelyik részvény jó hangulatban sem képes emelkedni, azzal valami baj lehet, vagy valami lehet a háttérben, ki tudja milyen érdekek mozgatják ilyen spekiszerűen ezt a részvényt.

Azért 6000 Ft környékén jó vétel lehet! Ott már én is visszaszállok.

Hathor elemzése elég jó lett ismét és, ha tényleg lefelé veszi az irányt, akkor csúnya célárfolyamok teljesülhetnek a közeljövőben... (saját elemzéseim szerint is, a 8000, majd a 7500 Ft-os támasz törése esetén 6000, majd alatta 5500 Ft elérhetővé válhat)

#416010 Muskatli Előzmény: #415971

Hat, nekem is gyanús, h túl pozitív nem lesz a gyj. De akkor is mi lenne??? Akkor mondjuk nem 13000 a fair értéke, hanem mondjuk csak 12500 v ha nagyon rossz lenne, ami szerintem kizárt akkor 12000??? Na bumm... A mostani árfolyamban mar az is boven be van arazodva szerintem, ha mondjuk az eteeket visszaadnak a volt tulajoknak....

#415995 Lxrose Előzmény: #415971

1-2 órán belül, gondolom. Ha eltekintünk az 5 darabtól, amit jószándékú társunk 7965-ön adott el, akkor napi minimumon zárunk, ha így marad.

#415971 Bendeguz Előzmény: #415964

Dehogy adod el, varni fogod a kovetkezo Fibonacci szamot :-D

Mikor lesz ma jelentes? Este bele kell vetni magamat a forro torok ejszakaba... ;-)

#415963 Roadrunner Előzmény: #415955

Tegnap eladtam a Molomat, és átszálltam ebbe. Lehet, inkább fordítva kellett volna asszem.

#415955 hAliG Előzmény: #415945

Lesz az 1500 fölött is.. Fed bejelentésig visszaszállnak a haverok, aztán durr, a Fed felhúzza nekik. Utána jöhet megint a világvége játék.. Így szépen begyűjtik mindig a hülye kicsik (én) pénzét :) Erről szól a tőzsde (?)

#415943 hAliG Előzmény: #415934

:)

17-ig kiderülhet egy-két dolog, mert ha kapsz, akkor vszínű, hogy nemcsak tuszkolás, önkötés játék megy.