Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#415965 BudFox Előzmény: #415960

ráborítottam a piacra 500 -on :D

szerintem itt a teteje...totál kifulladt...

Ez most már toronyfejes …

#415962 Longshort Voilattila

Ez most már toronyfejes kell hogy legyen :D

Mindjárt zárunk, usa akkor fog lemerülni csak így lehet meg reggelre a harmadik cumi

Re: hg

#415958 Hathor Előzmény: #415950

S&P futi napos képe

http://postimage.org/image/1sk0ke4f8/full/

Van pirossal egy emelkedő háromszög, ami egyben egy dupla aljat is befog. Fent nyakvonal, alul a dupla aljon egy emeklekdő háromszög szár.

Sárga kör a kitörés jelleg a nyakvonalból, két sárga pipa lent dupla alj. Narancssárgával egy esetleges felfutó elliott, aminek 5ös pontjára érhetett az index, akkor holnap vagy holnaputántól korrekció lehet.

Na egy két gondolatot megosztottam, de még számtalan jobb van

#415953 BudFox Előzmény: #415948

akkor mi legyen eladjam a longokat inkább most ?

én még lehet hogy tartom picit..elkapom a tetejét ha tudom....18.532 őre álltam be...

#415952 Hathor Előzmény: #415949

Érdemes a Molt figyelni! Azt beküldik a leszorító alól, akkor szépen letöri buxot.

OTP meg amúgy is éppen háromszög alsó szárán himbizet

Engem nem győz meg a hazai piac..

de ilyen nyugatra nem lehet shortolni

#415949 BudFox Előzmény: #415938

Igy hogy ilyen xar minden..igy is a háromszögből felfelé sikerült kitörni kicsit ? őrület...

#415948 Hathor Előzmény: #415947

Bazi túlvettek naposig.. minél lejjebb az időtáv, annál túlvetebb. Lesz még meglepi ma..

szerintem

#415944 Hathor Előzmény: #415942

Kinek a pap, kinek a papné ,-)

WIG20, S&P, DAXot tudnék felrakni longos verzióban. Kivittek olyan nyakvonalakat, háromszög tetőt, amire nem lehetett tartanom shortot.

Holnap új hónap, új évszak, indul a meló mkinek. Sok minden kiderül holnap, holnapután. Én a két nap java részében nem leszek, így nem kockáztatok poziban. Ma is kihagytam gyerekekkel az utolsó napjukat a vakációból, nélkülem buliznak, ez kicsit fáj, még ha kerestem is a pozival.