én akaratomon kívül...
ráborítottam a piacra 500 -on :D
szerintem itt a teteje...totál kifulladt...
Ez most már toronyfejes kell hogy legyen :D
Mindjárt zárunk, usa akkor fog lemerülni csak így lehet meg reggelre a harmadik cumi
agyon shortolták a hatit..
nem akar valaki egy szép long pakkot venni 532 -őn ? :D
S&P futi napos képe
http://postimage.org/image/1sk0ke4f8/full/
Van pirossal egy emelkedő háromszög, ami egyben egy dupla aljat is befog. Fent nyakvonal, alul a dupla aljon egy emeklekdő háromszög szár.
Sárga kör a kitörés jelleg a nyakvonalból, két sárga pipa lent dupla alj. Narancssárgával egy esetleges felfutó elliott, aminek 5ös pontjára érhetett az index, akkor holnap vagy holnaputántól korrekció lehet.
Na egy két gondolatot megosztottam, de még számtalan jobb van
Még előbb nagy levegő talán...
akkor mi legyen eladjam a longokat inkább most ?
én még lehet hogy tartom picit..elkapom a tetejét ha tudom....18.532 őre álltam be...
Érdemes a Molt figyelni! Azt beküldik a leszorító alól, akkor szépen letöri buxot.
OTP meg amúgy is éppen háromszög alsó szárán himbizet
Engem nem győz meg a hazai piac..
de ilyen nyugatra nem lehet shortolni
Indul a búvártanfolyam, figyelem :)
Igy hogy ilyen xar minden..igy is a háromszögből felfelé sikerült kitörni kicsit ? őrület...
Bazi túlvettek naposig.. minél lejjebb az időtáv, annál túlvetebb. Lesz még meglepi ma..
szerintem
jaja gyerek az érték, nem a pénz...
Kinek a pap, kinek a papné ,-)
WIG20, S&P, DAXot tudnék felrakni longos verzióban. Kivittek olyan nyakvonalakat, háromszög tetőt, amire nem lehetett tartanom shortot.
Holnap új hónap, új évszak, indul a meló mkinek. Sok minden kiderül holnap, holnapután. Én a két nap java részében nem leszek, így nem kockáztatok poziban. Ma is kihagytam gyerekekkel az utolsó napjukat a vakációból, nélkülem buliznak, ez kicsit fáj, még ha kerestem is a pozival.
HAthor mindhárom csártod eléggé longos...
S&P vissza fog pattanni azért nem engedték egész nap. Biztos mocskosul be van shortolva...