Elvileg igen, de lehet, hogy csak a volatilitást fokozza.
A svájci jegybank már többször elmondta, hogy korlátozottak az eszközei az árfolyam korlátozására, szerintem ennek elsődlegesen pszichológiai hatása van.
Elvileg igen, de lehet, hogy csak a volatilitást fokozza.
A svájci jegybank már többször elmondta, hogy korlátozottak az eszközei az árfolyam korlátozására, szerintem ennek elsődlegesen pszichológiai hatása van.
Ez a svájci buli most elvileg jót tesz az aranynak, veri felfelé az árát, jól gondolkodom? Sokan mennek át chfből aranyba...
Okosíts ki, ha nagy marhaságot mondok, de mi az ami egyáltalán nem fundás?
Én úgy tudom, hogy mindent fundamentumok mozgatnak, csak bizonyos távolságból - mint az a bizonyos kutya a pórázon.
én sok mindent nézek. Ha nem fundással kereskedsz, akkor tök mindegy, hogy mi van a csarton.
Ha meg fundássan, akkor meg nagy fenék kell hozzá...
Egyébként érdekes, hogy nem jönnek ki új long ceritvel, pedig mindkét futó certi már egészen kis áttétellel megy.
Lenne egy fogadásom, hogy 2000 felett egyből előrukkolnak egy friss long certivel.
Én aranyra és Daxra korlátozom magamat, többet nem tudnék megfelelően követni.
Aranynál az a meglátásom, hogy 1960-ról megint lehet shortolni egy 2040-es stoppal.
nem. Mivel arany, ezüst 2000-es követővel megy, devizák meg 250-essel ez azért túlzás nem?
Egyébként ha visszaolvasod ezüst topikban még jóval korábban 44 illetve 48-at irtam...
Én a longjaimra 1976-os tp-t tettem be, addig fel kéne kúsznia :-)
Remélem beszálltál, megy megint fel.
1900 felett én megint shortolnám.
No, no!!
hát nem kivették 16-kor a stoppomat. Most már essenek be, hogy új beszállóm legyen..
Aktuális elemzés:
A lényege, hogy az arany technikailag jobban néz ki, mint az ezüst.
Ugyanakkor elérte az illető guru úr által számolt még 2009-ben kezdődött emelkedő csatorna tetejét, amikor rövid időre 1900 fölé ment, ezáltal semlegessé vált és a legvalószínűbb szenárió szerint most majd 1650 és 2000 között fog pendlizni.
Az alsó határnál long, a felső határnál short.
Természetesen, ha töri valamelyiket, akkor menekülőre kell fogni.
További jó kereskedést:-DDD
Mármint a nagy cégekre értettem, nehogy valaki személyeskedésnek vegye :-)