Ez egy kis ország, titkok nem nagyon vannak. Bármennyire is jó a cég, most bomba hírekre nem számítanék, az már látszana a vételi oldalon. Más kérdés, hogy ősszel bármikor jöhet felfüggesztő erejű bejelentés. ( mármint pozitív )
Ez egy kis ország, titkok nem nagyon vannak. Bármennyire is jó a cég, most bomba hírekre nem számítanék, az már látszana a vételi oldalon. Más kérdés, hogy ősszel bármikor jöhet felfüggesztő erejű bejelentés. ( mármint pozitív )
Negyed százalék pluszt engedtek! Köszönjük!
Mai teljesítmény a táblán, "szép":
http://www.kephost.com/images4/2011/8/29/8q92zuyaji3dmivnepuc.png
Nekem pont az tetszik, hogy nem szaporitjak a szot.
Egyebkent, akkor a forumom mindenki azt kovetelte, hogy mikor jon ki a hir hogy lezartak a tranzakciot. Es azt ne felejtsuk el, hogy az uj reszvenyek akcios aron keltek el egyenkent 10 e Ft-on!!! Ki tolna bele ennyi penzt ilyen rovid ido alatt, ha nincs benne potencial?
Az akvizició lezárását is kitolták aztán lett egy egy mondatos hir belőle.
Erre gondoltam már én is, hogy valami (jó) hírt várnak be esetleg, amit kitekintésként tudnak tálalni..
Tényleg nem sok van már addig, valahogy kibírjuk :)
És remélem, hogy nem "kopp" lesz a vége a nagy várakozásnak.
5 perces chart:
http://www.kephost.com/images4/2011/8/29/0ubegf7ja7ft8jy74z1g.png
Nem engedik kitörni! Érdekes..
Hali HaliG!
Itt vagyok, megertem az erzeseid. De nekem egyre jobban tetszik a forum. Sokan kirazodtak a topikbol ez azt jelenti szamomra, hogy tisztul a papir. Megerzsem szerint mar nincs nagy elado (a.k.a. tuszkolok), es nyugodt emelkedes (felolem ideges megugras is)johet. Most tipikus RFV-s (ertsd regi mozgas) viselkedes ez, mikor a tobbiek minuszban mi megyunk fel, mikor a blue-k emelkednek mi stagnalunk.
Nem tudom miert toltak ki a Q2-t aug 31-re...Bejelenteskor panik volt, es lehet tolnak a jelenteshez valamilyen jo hirt is vegre. Ezek csak talalgatasok, de nem kell sokat aludnunk, hogy kideruljon az igazsag.
Én a magam részéről figyelek. A jelentésig már nem nyúlok hozzá, utána pedig meglátjuk.
Mégsem kapcsoltam ki.. inkább húzom az agyamat tovább a nézésével :)
SnP lassan átüti az 1200-at, nálunk meg tömik a 8350-et.
Ha nagyon agyalni akarok, akkor felteszem a kérdést, valami nincs rendben a Q2 gyj-vel és jól értesültek adogatják?
De ezt el is vetném, mert RFV-re nem nagyon jellemző a kiszivárogtatás.
Tanácstalanok vagyunk.
Többiek, merre vagytok?
Majd záróban megint felkötik,hogy nyugi legyen
Miért pont 350-en? De legalább megveszik. Régi szép időkben Former is ezt játszotta, aztán szintet léptünk:)
Bluek 3-4-5% körül mennek, ez meg nemrég még mínuszban volt, most nullában.
Szerk: és adják és tömnek.
Na én kikapcsolok mára, nem is nézem inkább ezt a szenvedést.
Csak, hogy még "siránkozzak" kicsit:
Tényleg megérne egy vizsgálatot, hogy kik, hogyan és milyen fix árszinteken jutottak hozzá nagy pakkokhoz az utóbbi hetek történéseiben.
Kicsik megégettek magukat. Egyébként is ilyenkor a blue-k szoktak menni. 5-ig még sok idő van...
Ne tegyünk be egy könyvet? Még a végén kimoderálnak minket, hogy csak itt világolunk:)
Vagy az ide befektetni vágyók nem hiszik el, hogy emelkedés jöhet a világban, és talán kivárnak most már azért is, hogy ilyen közel a H1 jelentés.
Abban bízhatunk, hogy a csillagok jól együtt fognak állni és lesz felfelé is két-három limit közeli nap..