Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#415055 Előzmény: #415039

Ez egy kis ország, titkok nem nagyon vannak. Bármennyire is jó a cég, most bomba hírekre nem számítanék, az már látszana a vételi oldalon. Más kérdés, hogy ősszel bármikor jöhet felfüggesztő erejű bejelentés. ( mármint pozitív )

#415046 Pedrito Előzmény: #415039

Nekem pont az tetszik, hogy nem szaporitjak a szot.

Egyebkent, akkor a forumom mindenki azt kovetelte, hogy mikor jon ki a hir hogy lezartak a tranzakciot. Es azt ne felejtsuk el, hogy az uj reszvenyek akcios aron keltek el egyenkent 10 e Ft-on!!! Ki tolna bele ennyi penzt ilyen rovid ido alatt, ha nincs benne potencial?

#415033 hAliG Előzmény: #415027

Erre gondoltam már én is, hogy valami (jó) hírt várnak be esetleg, amit kitekintésként tudnak tálalni..

Tényleg nem sok van már addig, valahogy kibírjuk :)

És remélem, hogy nem "kopp" lesz a vége a nagy várakozásnak.

#415027 Pedrito Előzmény: #415013

Hali HaliG!

Itt vagyok, megertem az erzeseid. De nekem egyre jobban tetszik a forum. Sokan kirazodtak a topikbol ez azt jelenti szamomra, hogy tisztul a papir. Megerzsem szerint mar nincs nagy elado (a.k.a. tuszkolok), es nyugodt emelkedes (felolem ideges megugras is)johet. Most tipikus RFV-s (ertsd regi mozgas) viselkedes ez, mikor a tobbiek minuszban mi megyunk fel, mikor a blue-k emelkednek mi stagnalunk.

Nem tudom miert toltak ki a Q2-t aug 31-re...Bejelenteskor panik volt, es lehet tolnak a jelenteshez valamilyen jo hirt is vegre. Ezek csak talalgatasok, de nem kell sokat aludnunk, hogy kideruljon az igazsag.

#415013 hAliG Előzmény: #414982

Mégsem kapcsoltam ki.. inkább húzom az agyamat tovább a nézésével :)

SnP lassan átüti az 1200-at, nálunk meg tömik a 8350-et.

Ha nagyon agyalni akarok, akkor felteszem a kérdést, valami nincs rendben a Q2 gyj-vel és jól értesültek adogatják?

De ezt el is vetném, mert RFV-re nem nagyon jellemző a kiszivárogtatás.

Tanácstalanok vagyunk.

Többiek, merre vagytok?

#414982 panpeter Előzmény: #414978

Miért pont 350-en? De legalább megveszik. Régi szép időkben Former is ezt játszotta, aztán szintet léptünk:)

#414978 hAliG Előzmény: #414976

Bluek 3-4-5% körül mennek, ez meg nemrég még mínuszban volt, most nullában.

Szerk: és adják és tömnek.

Na én kikapcsolok mára, nem is nézem inkább ezt a szenvedést.

Csak, hogy még "siránkozzak" kicsit:

Tényleg megérne egy vizsgálatot, hogy kik, hogyan és milyen fix árszinteken jutottak hozzá nagy pakkokhoz az utóbbi hetek történéseiben.

#414973 panpeter Előzmény: #414965

Kicsik megégettek magukat. Egyébként is ilyenkor a blue-k szoktak menni. 5-ig még sok idő van...

Ne tegyünk be egy könyvet? Még a végén kimoderálnak minket, hogy csak itt világolunk:)

#414965 hAliG Előzmény: #414963

Vagy az ide befektetni vágyók nem hiszik el, hogy emelkedés jöhet a világban, és talán kivárnak most már azért is, hogy ilyen közel a H1 jelentés.

Abban bízhatunk, hogy a csillagok jól együtt fognak állni és lesz felfelé is két-három limit közeli nap..

#414960 hAliG Előzmény: #414937

Folyamatosan tömik ezt a szintet valakik vagy valaki... :S

Soha nem fog kiderülni szvsz, hogy miért.

Közben minden száguld felfelé. Elszomorít.