Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#414681 zsozso Előzmény: #414679

Szia Hathor!

off

Pénteken már nem voltam gép előtt, amikor mutattad nekem a chartot, ezért nem reagáltam, de azért köszönöm szépen.

on

#414672 Kissherceg Előzmény: #414670

Mindegyik szekerét tolni kell :)))

18200at átugorjuk nyitóban, akkor bővítem a longocskám :)

#414670 Hathor Előzmény: #414668

Szerinted véletlen?

Régen OTP topikban voltam,. csak az pörgött szinte :D....

#414667 Hathor Előzmény: #414666

Tudom Herceg koma, hogy így is sokat tolerálsz.

Egyébként pihenj csak, tartottuk a frontot, ahogy kérted, sőt még jobban ,-)

#414666 Kissherceg Előzmény: #414661

már egy hete nem iszom semmi alkoholosat. Csak stockyn is kivettem egy kis szabit :)

Szóval offolás, ha usa és ázsiai piacokról beszélsz, ott van nekik a saját topik. Ez nem neked szól, hanem sokaknak. Ennyi erővel a politikai cikkeket is itt lehetne megbeszélni, mert az is befolyásolja a piacot...

#414661 Hathor Előzmény: #414660

Magyar piac ilyen hangulatban kullog a többi után, így többit kell vizsgálni. Ha meg buxhoz vizsgáljuk a kinti piacot, akkor nem lehet némán tenni, ezért van OFF, de hatira irányul.

Megnézzük az elemzést, kijózanodtál-e :DD

Egyébként vegyél magadnak egy kutyát, és azt pacsizhatod, ha ilyen vágyaid vannak. ,-DD

#414660 Kissherceg Előzmény: #414657

nagyon komoly zacsipacsi mennyiséget készülök kiosztani köztetek.... Komolyan nem értem miért nem lehet több topikot használni. Azokat is elolvassák...

Elemzésem fent :)

#414659 Hathor Előzmény: #414657

Azért mert hurrikán van, attól a tőkepiac nem dől be ,-)

USA kinyit a hurrikán ellenére

#414658 Hathor Előzmény: #414655

EUR/USD is szépen kiment 1.45 fölé, ott iolyan mintha csökkenő trendeket tört volna, órástól naposig.

Akár napos zászlóból tört ki nálam, de csak fél szemmel figyelem manapság az árfolyamot

Mondjuk elliott szerint át kéne nézni, nem látom most gyors ránézésre 5ösre megy vagy most Bpontot csinál.

#414657 BudFox Előzmény: #414654

ha itthon is magas nyitás lesz..én is shortolom azthiszem...

hurrikánok new yorkban.... stb...

de majd kiderül..

#414654 Hathor Előzmény: #414653

jaja.. egy szép emelkedő ékből törik most le S&P, természetesen M5-ön.

Egyébként a múltkori BAC kiugrással van egy magasságban így egy kettős tetőn egyelőre. 1186.25most

Megnézem utána mit akar csinálni.

#414652 Hathor Előzmény: #414651

Egyébként egyre szebb ez a dupla alj S&P-ben, de nyakvonal alatt van még.

Most nézem Kospi 3%kal tud örülni.

Nyitó kapkodás meglesz valszeg itthon is :)

a nyitó gap miatt kérdés, hogy megint lereagáljuk a kimaradt órákat a nyitóval, és a magas nyitót adni kell-e, vagy indul a száguldó cirkusz fel?

Kár, hogy nem tud egy piac ott nyitni, ahol bezárt, aztán mehet az észnélküli vétel, minek gapeket csinálni? Talán azért, hogy ne legyen egyszerű a pálya. Európában több országban tart a shorttilalom.

SP kapott is egy próba shortot 1188.25ön