Szia Hathor!
off
Pénteken már nem voltam gép előtt, amikor mutattad nekem a chartot, ezért nem reagáltam, de azért köszönöm szépen.
on
Szia Hathor!
off
Pénteken már nem voltam gép előtt, amikor mutattad nekem a chartot, ezért nem reagáltam, de azért köszönöm szépen.
on
nyitóban vettem még.
Mindegyik szekerét tolni kell :)))
18200at átugorjuk nyitóban, akkor bővítem a longocskám :)
Szerinted véletlen?
Régen OTP topikban voltam,. csak az pörgött szinte :D....
nagyon elhatisodott a fórum :) ennyi az ok
Tudom Herceg koma, hogy így is sokat tolerálsz.
Egyébként pihenj csak, tartottuk a frontot, ahogy kérted, sőt még jobban ,-)
már egy hete nem iszom semmi alkoholosat. Csak stockyn is kivettem egy kis szabit :)
Szóval offolás, ha usa és ázsiai piacokról beszélsz, ott van nekik a saját topik. Ez nem neked szól, hanem sokaknak. Ennyi erővel a politikai cikkeket is itt lehetne megbeszélni, mert az is befolyásolja a piacot...
Magyar piac ilyen hangulatban kullog a többi után, így többit kell vizsgálni. Ha meg buxhoz vizsgáljuk a kinti piacot, akkor nem lehet némán tenni, ezért van OFF, de hatira irányul.
Megnézzük az elemzést, kijózanodtál-e :DD
Egyébként vegyél magadnak egy kutyát, és azt pacsizhatod, ha ilyen vágyaid vannak. ,-DD
nagyon komoly zacsipacsi mennyiséget készülök kiosztani köztetek.... Komolyan nem értem miért nem lehet több topikot használni. Azokat is elolvassák...
Elemzésem fent :)
Azért mert hurrikán van, attól a tőkepiac nem dől be ,-)
USA kinyit a hurrikán ellenére
EUR/USD is szépen kiment 1.45 fölé, ott iolyan mintha csökkenő trendeket tört volna, órástól naposig.
Akár napos zászlóból tört ki nálam, de csak fél szemmel figyelem manapság az árfolyamot
Mondjuk elliott szerint át kéne nézni, nem látom most gyors ránézésre 5ösre megy vagy most Bpontot csinál.
ha itthon is magas nyitás lesz..én is shortolom azthiszem...
hurrikánok new yorkban.... stb...
de majd kiderül..
Na nikkei leesett 1%ot idő közben.
CHF/HUF: 231
EUR/HUF: 271
jaja.. egy szép emelkedő ékből törik most le S&P, természetesen M5-ön.
Egyébként a múltkori BAC kiugrással van egy magasságban így egy kettős tetőn egyelőre. 1186.25most
Megnézem utána mit akar csinálni.
akarom mondani 1187.25ön, a signál vonalam volt 1188.25ön
Egyébként egyre szebb ez a dupla alj S&P-ben, de nyakvonal alatt van még.
Most nézem Kospi 3%kal tud örülni.
Nyitó kapkodás meglesz valszeg itthon is :)
a nyitó gap miatt kérdés, hogy megint lereagáljuk a kimaradt órákat a nyitóval, és a magas nyitót adni kell-e, vagy indul a száguldó cirkusz fel?
Kár, hogy nem tud egy piac ott nyitni, ahol bezárt, aztán mehet az észnélküli vétel, minek gapeket csinálni? Talán azért, hogy ne legyen egyszerű a pálya. Európában több országban tart a shorttilalom.
SP kapott is egy próba shortot 1188.25ön