Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#414159 kelvin Előzmény: #414157

Erre egy scernario: Visszateszteli beszédre a 18k-t, hati meg a 18,2-300-at majd beszakad.

Egon mindenképp esést vár, ha lesz Q3-ra utalást azért ,ha nem akkor meg azért.

#414148 BudFox Előzmény: #414147

eddig precíz..

jó lenne ha nyugton maradnának azok a hambizabálók ma...menjenek a Burger King-be, vagy a Mekibe inkább sajtburgert zabálni

#414147 Hathor Előzmény: #414146

ja dupla aljról nem is beszélve.

De mint tudjuk túl élénk a fantáziám ,-DDD

szokták volt mondani, ezek ott sincsenek, csak én képzelem.

#414144 BudFox Előzmény: #414138

OTP -ben valami iszonyat kemény zsidó vevő lehet..mert nem engedi 4000 alá...még....parancsot kapott gondolom hogy 4000-4050 ig vegyen.. amennyit csak tud..míg nem szólnak neki vagy míg a pénz tart.

#414138 kelvin Előzmény: #414134

Beszédig nem lesz érdemi elmozdulás. Ha MOL töri 16k-t és oti 4k-t akkor izomból lehet shortolni. Addig felesleges pozit nyitni és reménykedni.

#414137 Hathor Előzmény: #414133

Az csak szemléltetés, megy tovább még hivatalosan.

Fibok alapján menni kéne. C.pont mindig kérdéses meddig megy, mi teljesül belőle.

Ugyanúgy elcsorgott a korrekciós szakasz mint tegnap este, idő közben ebben az elcsorgásban kialakult egy csökkenő ék, ami szintén felfele mutat.

A mozgóátlag kupac miatt szemléltettem oda, meg az irány miatt ,-)

Úgy látszik megint csak …

#414134 Longshort Voilattila

Úgy látszik megint csak nikit tömték ki, jó nagyot fognak korigálni ha hambiék nem hiszik el amit fed madárka csiripel :D

Lassan ezt a szlenget csak spekik tudják olvasni :DD

#414130 BudFox Előzmény: #414129

igen, angolok, németek, franciák esnek elég szépen...

szerintem hambi is követi ma is...

Na, hétfőig én is partvo…

#414126 Fornit

Na, hétfőig én is partvonalról szemlélődök már.

Erre ma leginkább a Velencei tó partvonala tűnik a legalkalmasabbnak, úgyhogy léptem is, további jó kereskedést / szórakozást!

:-)

#414123 Hathor Előzmény: #414121

Na ez volt az utolsó képem.

Lehet csinálok egy trader szobát, amiben lehet követni az összes eseményt nem kell ennyit közvetíteni :DD

Most magamba vonulok

Lassan az egész fórum ingyenes tanfolyamot kap, amit 4év alatt 16órában tanulok :)

#414122 BudFox Előzmény: #414118

nahát...annyi Elliot van már itt hogy csinálhatnának egy Elliot nevű futballcsapatot :D

SP szépen eseget...remélem átbillen minuszba keményen..