Elfogadható szcenárió ,-)
Erre egy scernario: Visszateszteli beszédre a 18k-t, hati meg a 18,2-300-at majd beszakad.
Egon mindenképp esést vár, ha lesz Q3-ra utalást azért ,ha nem akkor meg azért.
eddig precíz..
jó lenne ha nyugton maradnának azok a hambizabálók ma...menjenek a Burger King-be, vagy a Mekibe inkább sajtburgert zabálni
ja dupla aljról nem is beszélve.
De mint tudjuk túl élénk a fantáziám ,-DDD
szokták volt mondani, ezek ott sincsenek, csak én képzelem.
Na átraktam percesre ezt az elliottot, csak azért még egy kép, hogy megmagyarázza az előzőt ,-)
Sárgával a csökkenő ék, mint megerősítés, nekem fordított fej-váll jelleg is, de nektek nem kell azt látnotok.
ÉS számomra elkészült elliott
http://www.kephost.com/images4/2011/8/26/hxwanm10uq6bcyezcry9.jpg
Ha tényleg biboldó, akkor csak hozzáírnak egy nullát...
OTP -ben valami iszonyat kemény zsidó vevő lehet..mert nem engedi 4000 alá...még....parancsot kapott gondolom hogy 4000-4050 ig vegyen.. amennyit csak tud..míg nem szólnak neki vagy míg a pénz tart.
Én példuál ma csak sört vagyok hajlandó nyitni :D
Beszédig nem lesz érdemi elmozdulás. Ha MOL töri 16k-t és oti 4k-t akkor izomból lehet shortolni. Addig felesleges pozit nyitni és reménykedni.
Az csak szemléltetés, megy tovább még hivatalosan.
Fibok alapján menni kéne. C.pont mindig kérdéses meddig megy, mi teljesül belőle.
Ugyanúgy elcsorgott a korrekciós szakasz mint tegnap este, idő közben ebben az elcsorgásban kialakult egy csökkenő ék, ami szintén felfele mutat.
A mozgóátlag kupac miatt szemléltettem oda, meg az irány miatt ,-)
Úgy látszik megint csak nikit tömték ki, jó nagyot fognak korigálni ha hambiék nem hiszik el amit fed madárka csiripel :D
Lassan ezt a szlenget csak spekik tudják olvasni :DD
ha jól látom a C pont most készült el a te grafikonod szerint...1160.45
igen, angolok, németek, franciák esnek elég szépen...
szerintem hambi is követi ma is...
Na 500 nem fogta meg daxlit, viszi a víz.
Hatiban jól látom nagy a forgalom?
Na, hétfőig én is partvonalról szemlélődök már.
Erre ma leginkább a Velencei tó partvonala tűnik a legalkalmasabbnak, úgyhogy léptem is, további jó kereskedést / szórakozást!
:-)
Na ez volt az utolsó képem.
Lehet csinálok egy trader szobát, amiben lehet követni az összes eseményt nem kell ennyit közvetíteni :DD
Most magamba vonulok
Lassan az egész fórum ingyenes tanfolyamot kap, amit 4év alatt 16órában tanulok :)