nap végén írják jóvá a különbözetet úgy tudom
ok, mert a mai TDT díjak 0,2%os költséggel vannak számolva... aztán azért kérdem
mindegy, de ez van kiírva
különben is ez csak marketing, mármint a 99Ft
A DT díja 0,1%, ugye? csak mert msot napközben is 0,2%-ot von le
Höhö,tényleg,így sokkal jobb...köszi! :D
jobbklikk tulajdonságok ott be tudsz ilyeneket állítani, hogy mai napra szűrjön akkor a teljesülteket, visszavontakat, módosítottakat szűrje stb
Randinál - számlainfo - szerződések fülnél hogy lehet dátumszűrést elkövetni?Nehezen találom már meg a szerződést ha változtatni akarok rajta.
Én meg nem bántam meg h maradtam. Egy új felületet megszokni... áhh. :-))
A netboon nem tetszett anyira mint a webbroki.
Szokni kell a felületet. Nekem a peti jobban tetszett. Viszont a netboon sokkal jobb mint a webbroki, és még van mobiltelefonra optimalizált keresekedő felület is, míg az eq-nal ez nincs. Alacsonyabb a jutalék, nincs digipass, nincs számlavezetési díj. Hibát pedig nem tapasztaltam rövid pályafutásom alatt. Én nem bántam meg, hogy váltottam.
olvasva az itteni hozzászólásokat (megjegyzem nekem is van randi számlám, majdnem 50.000 Ft van rajta, pozi meg semmi) érdemes ilyen bermuda háromszöges dolgok miatt elhagyni a equitast?
A randiban azt tudtam beállítani, hogy az utolsó üzenetet lássam.
Gondolom, hogy nem ültem a gép előtt, nem tűnt fel.
Mi az, hogy az üzenet státusza olvasott?
Olvasta a nagynénjük térde kalácsa, nem én.
sajnos itt nincs felugró ablak, csak egy kis boríték jelenik meg az üzenetek menüpont mellett. randit nm tudom, én a webes felületet használom.
Most nézem a netboonban ott van az üzenetek között, de ki a franc keresgélte ott?
Megszoktam, hogy a PETI-ben állandóan ugrándozott fel az ablak.
Hogy hogy számoljam a fedezetet, azt nem egészen értem, majd ha esetleg lehiggadok, most vörös köd ül az agyamon !!!
netboon, szlainformációk, portfólió pénz rovat, lap alján ezeket találod:
Aktuális fedezettségi szint Figyelmeztetési szint Likvidálási szint. a figy. szint 175%, a likvidálási 150%. az üzenetek között nm kaptál értesítést? 175%-nál kellett vna.
(a fedezetet úgy számold, h az aktuális buktát vond le)