Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Random Capital

Tegnap óta van RC számlá…

#425599 Conrat

Tegnap óta van RC számlám, próbálgatom azóta a randit. Nekem kb minden 20.-ik kattintásra hibaüzenettel kilép. (win xp és stabil) Másnál nincs ilyen gond? Így nem nagyon lehet majd használni.

üzenetek

#422131 holnor

netboonban a jobb alsó sarokban megjelenik egy ablak, ha új üzenet érkezik.

Re: df

#414530 sorvodka Előzmény: #414527

Igen, de mivel TDT-nél alapból daytrade jutalékkal számolnak így ez azokra nem vonatkozik.

#414527 Kissherceg Előzmény: #414525

most nézem, mert DTnél van ez a szöveg:

"A minimumdíj csak részteljesült vagy teljesült ajánlatokra értendő, és ajánlatonként (nem kötésenként) kerül felszámításra.

A jutalék mértéke a kereskedést követően a napon belüli pozíció zárásnak megfelelően csökkentésre kerül, amennyiben a pozíció napon belül záródik."

#414525 sorvodka Előzmény: #413985

TDT alapból 0,1%-kal van számolva. A költséggel mindig lábanként számolj, tehát TDT nyitás+zárás valóban 0,2% költséggel megy. Gondolom ez zavart meg Téged. Ez minden brókercégnél így van, legalábbis ahol én jártam.

#412882 kelvin Előzmény: #412873

jobbklikk tulajdonságok ott be tudsz ilyeneket állítani, hogy mai napra szűrjön akkor a teljesülteket, visszavontakat, módosítottakat szűrje stb

df

#412873 Waszeitung

Randinál - számlainfo - szerződések fülnél hogy lehet dátumszűrést elkövetni?Nehezen találom már meg a szerződést ha változtatni akarok rajta.