Regisztráció Elfelejtett jelszó

Random Capital

Re: df

#412882 kelvin Előzmény: #412873

jobbklikk tulajdonságok ott be tudsz ilyeneket állítani, hogy mai napra szűrjön akkor a teljesülteket, visszavontakat, módosítottakat szűrje stb

df

#412873 Waszeitung

Randinál - számlainfo - szerződések fülnél hogy lehet dátumszűrést elkövetni?Nehezen találom már meg a szerződést ha változtatni akarok rajta.

Re: nincs cím

#411035 Fornit Előzmény: #410941

Én meg nem bántam meg h maradtam. Egy új felületet megszokni... áhh. :-))

A netboon nem tetszett anyira mint a webbroki.

#410941 Csezso Előzmény: #410930

Szokni kell a felületet. Nekem a peti jobban tetszett. Viszont a netboon sokkal jobb mint a webbroki, és még van mobiltelefonra optimalizált keresekedő felület is, míg az eq-nal ez nincs. Alacsonyabb a jutalék, nincs digipass, nincs számlavezetési díj. Hibát pedig nem tapasztaltam rövid pályafutásom alatt. Én nem bántam meg, hogy váltottam.

#410930 Amatoregy Előzmény: #410336

olvasva az itteni hozzászólásokat (megjegyzem nekem is van randi számlám, majdnem 50.000 Ft van rajta, pozi meg semmi) érdemes ilyen bermuda háromszöges dolgok miatt elhagyni a equitast?

#410336 Rowan Előzmény: #410326

A randiban azt tudtam beállítani, hogy az utolsó üzenetet lássam.

Gondolom, hogy nem ültem a gép előtt, nem tűnt fel.

#410329 Rowan Előzmény: #410322

Mi az, hogy az üzenet státusza olvasott?

Olvasta a nagynénjük térde kalácsa, nem én.

#410326 holnor Előzmény: #410322

sajnos itt nincs felugró ablak, csak egy kis boríték jelenik meg az üzenetek menüpont mellett. randit nm tudom, én a webes felületet használom.

#410322 Rowan Előzmény: #410314

Most nézem a netboonban ott van az üzenetek között, de ki a franc keresgélte ott?

Megszoktam, hogy a PETI-ben állandóan ugrándozott fel az ablak.

Hogy hogy számoljam a fedezetet, azt nem egészen értem, majd ha esetleg lehiggadok, most vörös köd ül az agyamon !!!

#410314 holnor Előzmény: #410312

netboon, szlainformációk, portfólió pénz rovat, lap alján ezeket találod:

Aktuális fedezettségi szint Figyelmeztetési szint Likvidálási szint. a figy. szint 175%, a likvidálási 150%. az üzenetek között nm kaptál értesítést? 175%-nál kellett vna.

(a fedezetet úgy számold, h az aktuális buktát vond le)

#410312 Rowan Előzmény: #410309

Csináltak 14.990 ft/konti bukót, és nem értem, hogy miért pont ennyinél zártak?

Semmi logikát nem látok benne.

Elvileg volt rá fedezet.