Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#413999 BudFox Előzmény: #413989

szerintem itt ma mindenki szívott...de ez mekkora már....leírom az utóbbi 1 nap történéseit :

- tegnap délután kihoztak egy jó makro adatot, mire elkezdték tépni a piacot.

- kiderült hogy a jókedv csak 15 percig tart..hátraarc....leadták minuszba az indexeket..mi is eléggé lennt zártunk.

- miután bezártunk USA +15 pontra küzdötte föl magát..

- ma itthon mindenki kisebb emelkedésre számított...erre nyitás után egyfolytában zuhanni kezdtünk

- lennt mindenki shortolni kezdett, mert azthittük hogy tovább esik...erre elkezdett fölfelé menni...

- kihoztak egy vacak munkanélküliségi adatot...mire esett egy kicsit...

- a nagy semmiből Buffet bejelenti hogy 6 Mrd dollárt ad a Bank of Amerikának..indexek az egekbe törnek

- de ez a happy hangulat sem tart 5 percnél tovább...rögtön minuszba ment minden

- kisebb hullámzás és tétovázás után elkezdték önteni a piacot miután lenyugodtak a Bank of Amerika hír után..

- végére egy kis felkötés..

Na most aztán ember legyen a talpán aki ezek után meg tudja mondani hogy mi lesz ?

de azthiszem lefele..minden emelkedésbe azonnal beleadnak.

#413998 Csilla76 Előzmény: #413958

én meg először 350 pont bukóval zártam pozit, azóta visszahoztam 200at. shortot nyitottam. remélem nem én pusztulok bele.

#413997 macika Előzmény: #413995

sztem a további irány csak jövőhét közepén végén, de inkább utána fog kiderülni

sok múlik majd a fed pénteki szövegétől ,

nyugtatja vagy felhergeli majd a piacokat (long v short irányba az mellékes)

#413995 Longshort Voilattila Előzmény: #413989

Hazajöttél pihiből?

Alacsonyabb fordulaton járok mint a fiúk a blogon, de így jó szerintem. 450ről jöttem eddig jó irányba, holnap meglátjuk.

Re: oti a kulcs?

#413986 BudFox Előzmény: #413969

nagy barom lehet ez az OTP -vevő...

majd holnap fogja a fejét....

határidő 17.875

#413969 BudFox Előzmény: #413966

Jó, de esküdj meg rá hogy úgy lesz :D

na kinnt megint löktek rajta egyet lefele...

#413967 BudFox Előzmény: #413961

állandóan telepakolják az OTP könyvét a vételi oldalon...igy nem lesz ma lejjebb...

Naszóval 17.958-as átlag…

#413958 Fornit

Naszóval 17.958-as átlaggal mentek el a tegnapi záróban vettek. F@sz voltam h nem raktam védőstoppot 0-ra. Még elfogadható szint -212 pont, na meg a brokidíj.

Most nincs semmilyen pozim csak lapulok a fűben...

#413951 Hathor Előzmény: #413944

Ha ügyesek, akkor most kiborítják a pakkot, és 8Kn visszaveszik, ezzel teljesül maci zászló is, a letörés is, és még keresnek is az esésben vele, utána meg felhúzzák az elejét, kisbüfik melléjük repülnek és megy fel minden. Na de ne piacra adják 1K-kal, tudom.

#413948 BudFox Előzmény: #413940

hát nemtudom mi sül ki ebből...de akkor már Börni nehogy elindítsa azt a programot, mert hülyét fogok kapni...megígérte már úgyis hogy nem lesz QE3...akkor tartsa is be..vagy xar alak :D

#413947 Waszeitung Előzmény: #413940

Ha ezt most és ilyen áron szórják ki ritka nagy barmok,ettől nagyobbak csak akkor voltak amikor azon az áron megvették...

Háromszögedből nagyon nézelődünk kifelé lefelé,nem nagyon megy az emberes pattanás.