2-3 éve még szvingernek tartottad magad, mi vetemített erre a forgolódásra?
2-3 éve még szvingernek tartottad magad, mi vetemített erre a forgolódásra?
kipihenve éppen nem vagyok, de kedden már hazajöttem.
szerintem itt ma mindenki szívott...de ez mekkora már....leírom az utóbbi 1 nap történéseit :
- tegnap délután kihoztak egy jó makro adatot, mire elkezdték tépni a piacot.
- kiderült hogy a jókedv csak 15 percig tart..hátraarc....leadták minuszba az indexeket..mi is eléggé lennt zártunk.
- miután bezártunk USA +15 pontra küzdötte föl magát..
- ma itthon mindenki kisebb emelkedésre számított...erre nyitás után egyfolytában zuhanni kezdtünk
- lennt mindenki shortolni kezdett, mert azthittük hogy tovább esik...erre elkezdett fölfelé menni...
- kihoztak egy vacak munkanélküliségi adatot...mire esett egy kicsit...
- a nagy semmiből Buffet bejelenti hogy 6 Mrd dollárt ad a Bank of Amerikának..indexek az egekbe törnek
- de ez a happy hangulat sem tart 5 percnél tovább...rögtön minuszba ment minden
- kisebb hullámzás és tétovázás után elkezdték önteni a piacot miután lenyugodtak a Bank of Amerika hír után..
- végére egy kis felkötés..
Na most aztán ember legyen a talpán aki ezek után meg tudja mondani hogy mi lesz ?
de azthiszem lefele..minden emelkedésbe azonnal beleadnak.
én meg először 350 pont bukóval zártam pozit, azóta visszahoztam 200at. shortot nyitottam. remélem nem én pusztulok bele.
sztem a további irány csak jövőhét közepén végén, de inkább utána fog kiderülni
sok múlik majd a fed pénteki szövegétől ,
nyugtatja vagy felhergeli majd a piacokat (long v short irányba az mellékes)
Hazajöttél pihiből?
Alacsonyabb fordulaton járok mint a fiúk a blogon, de így jó szerintem. 450ről jöttem eddig jó irányba, holnap meglátjuk.
800on vettem, 900on adni akartam, de fooosssss lett.
Minden nap vérengzés van, mégis helybetopi az egész! Hogy csinálják?? :DD
nagy barom lehet ez az OTP -vevő...
majd holnap fogja a fejét....
határidő 17.875
Jó, de esküdj meg rá hogy úgy lesz :D
na kinnt megint löktek rajta egyet lefele...
állandóan telepakolják az OTP könyvét a vételi oldalon...igy nem lesz ma lejjebb...
Ne piszkáld te az Otp-t,majd jön a köv. 2 rés 4000 alatt.....
MAjd, írd be ha lesz, nekem sincs most, és indulok is.
Üdv
MOL -t kivégzik ma...OTP -t kéne még 4000 alá küldeni legalább..
Naszóval 17.958-as átlaggal mentek el a tegnapi záróban vettek. F@sz voltam h nem raktam védőstoppot 0-ra. Még elfogadható szint -212 pont, na meg a brokidíj.
Most nincs semmilyen pozim csak lapulok a fűben...
Ha ügyesek, akkor most kiborítják a pakkot, és 8Kn visszaveszik, ezzel teljesül maci zászló is, a letörés is, és még keresnek is az esésben vele, utána meg felhúzzák az elejét, kisbüfik melléjük repülnek és megy fel minden. Na de ne piacra adják 1K-kal, tudom.
népi megfigyelés... ;-)
shortok tartva 17269-n venném vissza
hát nemtudom mi sül ki ebből...de akkor már Börni nehogy elindítsa azt a programot, mert hülyét fogok kapni...megígérte már úgyis hogy nem lesz QE3...akkor tartsa is be..vagy xar alak :D
Ha ezt most és ilyen áron szórják ki ritka nagy barmok,ettől nagyobbak csak akkor voltak amikor azon az áron megvették...
Háromszögedből nagyon nézelődünk kifelé lefelé,nem nagyon megy az emberes pattanás.