Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: oti a kulcs?

#413816 Hathor Előzmény: #413812

Tegye fel a kezét aki dupla aljat lát a mai kereskedési rendszere grafikonján. Tehát a mai 4-5órás kereskedére gondolok, ez csak megerősítő kérdés. már káprázik a szemem.

#413812 Hathor Előzmény: #413803

Ez az Bud!

Saját elképzelésedre tradelj, ahogy Te gondolod, azt tudod kezelni.

Én most csendes megfigyelésbe vagyok, mert többet nem tudok írni, mint amit írtam ebéd előtt, azóta nincs változás (nálam).

Kinti gondolatom egyre jobban erősődik, de itthon mihez kezd vele a nagydéremű, azt csak akkor tudom meg, ha lépnek majd.

Most lenne jó ha adat lenne, mert mehetnéke lenne már spnek, másdopercekre fogy a helye.

#413809 BudFox Előzmény: #413798

Úgy számolom a háromszöged alapján hogyha még a háromszögben lennénk akkor most 18.000 -en kéne lennünk legkevesebb...tehát már 200 ponttal törtük az alakzatot...

már csak USA részéről kéne egy rossza munkanélküliségi adat hogy elinduljon 1000 pontot lefele..legalább..

#413803 BudFox Előzmény: #413797

Most már keményen benne vagyunk szerintem a háromszög, ékelődés letörésében...jó lenne egy löket neki lefele...

#413801 macika Előzmény: #413797

én is látom kint trédelek inkább, meg forex

bux egyelőre halovány - fogy a pénz ĐĐ

#413798 Hathor Előzmény: #413797

és nem nézem tovább akkor még a nagy tányért a képen, ami nem tányér, hanem ismét csésze szerű.

Szóval ezen gondolatok függvényében gondolkodom.

Ki érzi a piacot, azt meg leveszik a többiek.

Fél óránként egész nap kapják a trederek a setupokat, amit sehol nem találnak.

Na ebéd!

Hazain nincs mit elemezni most.

Üdv

#413796 macika Előzmény: #413794

kint még up van- lesz

de amint egy kicsit visszaesnek , mint pl az előbb is, akkor a bux zuhanni kezd

mert nincs forgalma, nincsenek nagyobb szereplők a piacon

#413794 Hathor Előzmény: #413792

Szerintünk sem néztük meg az aljat, sőt még mindig nyitva a medve zászló gondolata, de miért nem nézelődünk közbe is, főleg ha dupla aljakon robog a piac?

Én is várom a maci zászló letörését, lehet jobban mint Te ,-)

Addig lehet setupokat nézni.

#413793 Hathor Előzmény: #413790

Aki akarja megnézi a képeket, értelmezést, aki nem akarja az átugorja.

Akit nem érdekel és mégis megnézi az így járt. Magamnak nem kell rajzolnom, ezek mind a fejemben vannak, nem kell lerajzolnom, főleg nem az időmet elvenni vele,amikor kimarad az ember az esetleges belépéstől.

#413792 macika Előzmény: #413788

darálós volatilis piacon mit lehet mondani? hmmm?

a bux meg különösen sérülékeny ilyen alacsony fogalom mellett

lehet +4% majd másnap -4%

ez a trend nálunk

ja és sztem még nem néztük meg az alját - usa ide v oda

további véleményem az, hogy a mnyp pakkokat is "adják" át - ezt lehet látni pár papírban ahol meg vannak a vevők

#413790 Hathor Előzmény: #413788

http://postimage.org/image/2ntaduko4/full/

S&P futi..

5perces: Elliott felfutás, nem érdekes 1-2-3-4pont hova megy. 5-A-B-C vel foglalkozom.

Fentz a reggeli dupla csúcs amit jeleztem, de nekem a az elliott 5től lejövő A-B-C hulláma is elég, így nem számoltam dupla toppal, amíg Ct nem érjük el, de B alatt kiszálltam, mert felmerült zászló lehetősége. Teljesült Cpont, majd dupla top célára, onnan jövünk fel mint atom, és kékkel kialakulhat egy fordított fej-váll.

Piros elliott, narancssárga dupla top, lila esetleges fordított fej-váll.

#413788 Alexander Előzmény: #413783

"érezni kell a piacot, nem rajzolni Đ" -és te pontosan mit is csinálsz? Mert ez egy fórum, ahol megosztják az emberek -jobb esetben a segítő- gondolatokat, mint pl. Hathor is. Azt gondolom hogy messze a leghasznosabb gondolatai vannak. Ha a hozzászólásod irónikus lett volna, az esetben szerintem eltéveztetted a házszámot! -amennyiben nem irónikusnak szántad, úgy vedd tárgytalannak ezt a gondolatmenetet. Jó lenne ha maradna az egymás iránti tisztelet itt, és nem süllyednénk portfóliós szintre...

#413783 macika Előzmény: #413780

mondtam hogy nem vagyok poziban, akkor miért nevetnék?

érezni kell a piacot, nem rajzolni Đ

#413782 Hathor Előzmény: #413780

Nem állítom, hogy felmegyünk, nem állítom, hogy lemegyünk, én sem látom most, amikor látok jeleket írom, akkor vakaróznak a poziban, utána elkészül az alakzat és fordítanak az emberek, amikorra elkészül minden.

#413781 gerzion Előzmény: #413777

Hó végi "kirakatrendezés" lesz?

Mikor lesz? holnap?

Egyre szűkülnek ezek a 3szögek :), prompt buxban szvsz 18k a centrum, hatiban kt-től függően ehhez igazodva. 18k fölé nehéz lesz visszamászni, e fölötte meg mindenki bullozódni fog.

#413780 Hathor Előzmény: #413779

Jajj maci..

akkor minek kérdezed a dupla csúcsot Richterben, ha nem számít a rajz?

Össze vissza beszélsz. Medvét várod, elöjössz ha esünk és nevetsz egyet.

Amikor meg 500ra megyünk semmi shortos nem jön elő, hogy hú éppen felfele megyünk.

Idő közben S&P pár napos csúcsnál mindjárt megint az elkészült elliott után.

Tickre megy minden ahogy kell, csak itt Hungarikum van a BÉT verenyzői között

#413778 gerzion Előzmény: #413768

Hát ebben az oldalazásban nehéz eligazodni :)

Óráson még nincs olyan nagy baj, most akkor vissza megyünk 18,2k fölé?