Vettem 19darabot 970-975között
itt volt csak eladó :)
Vettem 19darabot 970-975között
itt volt csak eladó :)
Tegye fel a kezét aki dupla aljat lát a mai kereskedési rendszere grafikonján. Tehát a mai 4-5órás kereskedére gondolok, ez csak megerősítő kérdés. már káprázik a szemem.
Ez az Bud!
Saját elképzelésedre tradelj, ahogy Te gondolod, azt tudod kezelni.
Én most csendes megfigyelésbe vagyok, mert többet nem tudok írni, mint amit írtam ebéd előtt, azóta nincs változás (nálam).
Kinti gondolatom egyre jobban erősődik, de itthon mihez kezd vele a nagydéremű, azt csak akkor tudom meg, ha lépnek majd.
Most lenne jó ha adat lenne, mert mehetnéke lenne már spnek, másdopercekre fogy a helye.
Úgy számolom a háromszöged alapján hogyha még a háromszögben lennénk akkor most 18.000 -en kéne lennünk legkevesebb...tehát már 200 ponttal törtük az alakzatot...
már csak USA részéről kéne egy rossza munkanélküliségi adat hogy elinduljon 1000 pontot lefele..legalább..
Most már keményen benne vagyunk szerintem a háromszög, ékelődés letörésében...jó lenne egy löket neki lefele...
én is látom kint trédelek inkább, meg forex
bux egyelőre halovány - fogy a pénz ĐĐ
és nem nézem tovább akkor még a nagy tányért a képen, ami nem tányér, hanem ismét csésze szerű.
Szóval ezen gondolatok függvényében gondolkodom.
Ki érzi a piacot, azt meg leveszik a többiek.
Fél óránként egész nap kapják a trederek a setupokat, amit sehol nem találnak.
Na ebéd!
Hazain nincs mit elemezni most.
Üdv
Már nem akartam ráerőltetni a képre az emelkedő háromszöget, de még ez is van kint
http://postimage.org/image/1edzscf5w/full/
tény hogy USAraól beszélünk és itthon vagyunk, de most BUX háromszögön belül nem fogok egy nagy shortot nyitni kinti emelkedő mutatókra.
kint még up van- lesz
de amint egy kicsit visszaesnek , mint pl az előbb is, akkor a bux zuhanni kezd
mert nincs forgalma, nincsenek nagyobb szereplők a piacon
Szerintünk sem néztük meg az aljat, sőt még mindig nyitva a medve zászló gondolata, de miért nem nézelődünk közbe is, főleg ha dupla aljakon robog a piac?
Én is várom a maci zászló letörését, lehet jobban mint Te ,-)
Addig lehet setupokat nézni.
Aki akarja megnézi a képeket, értelmezést, aki nem akarja az átugorja.
Akit nem érdekel és mégis megnézi az így járt. Magamnak nem kell rajzolnom, ezek mind a fejemben vannak, nem kell lerajzolnom, főleg nem az időmet elvenni vele,amikor kimarad az ember az esetleges belépéstől.
darálós volatilis piacon mit lehet mondani? hmmm?
a bux meg különösen sérülékeny ilyen alacsony fogalom mellett
lehet +4% majd másnap -4%
ez a trend nálunk
ja és sztem még nem néztük meg az alját - usa ide v oda
további véleményem az, hogy a mnyp pakkokat is "adják" át - ezt lehet látni pár papírban ahol meg vannak a vevők
http://postimage.org/image/2ntaduko4/full/
S&P futi..
5perces: Elliott felfutás, nem érdekes 1-2-3-4pont hova megy. 5-A-B-C vel foglalkozom.
Fentz a reggeli dupla csúcs amit jeleztem, de nekem a az elliott 5től lejövő A-B-C hulláma is elég, így nem számoltam dupla toppal, amíg Ct nem érjük el, de B alatt kiszálltam, mert felmerült zászló lehetősége. Teljesült Cpont, majd dupla top célára, onnan jövünk fel mint atom, és kékkel kialakulhat egy fordított fej-váll.
Piros elliott, narancssárga dupla top, lila esetleges fordított fej-váll.
"érezni kell a piacot, nem rajzolni Đ" -és te pontosan mit is csinálsz? Mert ez egy fórum, ahol megosztják az emberek -jobb esetben a segítő- gondolatokat, mint pl. Hathor is. Azt gondolom hogy messze a leghasznosabb gondolatai vannak. Ha a hozzászólásod irónikus lett volna, az esetben szerintem eltéveztetted a házszámot! -amennyiben nem irónikusnak szántad, úgy vedd tárgytalannak ezt a gondolatmenetet. Jó lenne ha maradna az egymás iránti tisztelet itt, és nem süllyednénk portfóliós szintre...
mondtam hogy nem vagyok poziban, akkor miért nevetnék?
érezni kell a piacot, nem rajzolni Đ
Nem állítom, hogy felmegyünk, nem állítom, hogy lemegyünk, én sem látom most, amikor látok jeleket írom, akkor vakaróznak a poziban, utána elkészül az alakzat és fordítanak az emberek, amikorra elkészül minden.
Hó végi "kirakatrendezés" lesz?
Mikor lesz? holnap?
Egyre szűkülnek ezek a 3szögek :), prompt buxban szvsz 18k a centrum, hatiban kt-től függően ehhez igazodva. 18k fölé nehéz lesz visszamászni, e fölötte meg mindenki bullozódni fog.
Jajj maci..
akkor minek kérdezed a dupla csúcsot Richterben, ha nem számít a rajz?
Össze vissza beszélsz. Medvét várod, elöjössz ha esünk és nevetsz egyet.
Amikor meg 500ra megyünk semmi shortos nem jön elő, hogy hú éppen felfele megyünk.
Idő közben S&P pár napos csúcsnál mindjárt megint az elkészült elliott után.
Tickre megy minden ahogy kell, csak itt Hungarikum van a BÉT verenyzői között