Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Dehogy nem bírod, én bel…

#412756 Longshort Voilattila

Dehogy nem bírod, én bele sem mertem venni pedig ugrásra készen állok! Lefele bátrabb leszek, majd jó magasan ráadok pár nagyobb pakkot.

Re: nincs cím

#412750 Csilla76 Előzmény: #412742

lezártam a longot 750en. nem bírom az izgalmakat. 750 és 730ról short. ezt is zárom.

#412737 Hathor Előzmény: #412734

Mindegyik ugyanazt jelenti, mind felfele mutat, de tény, hogy még nem törtük ki egyiket sem, de jó esély lehet rá, csak kint túlvettek lettek az indexek röviden, itthon meg a gappel elintéztük, amit kellett.

#412736 BudFox Előzmény: #412734

OTP mutatja a helyes utat :D

kinnt még mindig húzzák..nemigaz...majd akkor hősködjenek ha megint kijönnek a xar adatok..

#412733 Hathor Előzmény: #412730

OTP-ben óráson van egy csökkenő ék, annak tetejénél vagyunk.

S&P 15percesen fordított fej-váll nykvonalán vagyunk

DAX 15percesen emelkedő háromszögben.

Naposokon dupla aljakban.

#412732 BudFox Előzmény: #412730

igen..ahhoz képest hogy mekkora gap up van...forgalom nulla....ez összeomlik ma...már szár pontot lefelé kell most mennie...talán.

#412730 Hathor Előzmény: #412722

Órásig túlvettek lettek, lehet kint pihi emiatt, mi meg a nyitó gappel letudtuk, amit kellett.

Áhh..

semmi forgalom nyitóba, nulla vételekkel ment 3% pluszba OTP.

Gyász ez a BÉT

#412729 BudFox Előzmény: #412722

magas nyitók után erős visszaesés..ebben bízom....de lehet hogy megindul 19000 fölé

#412722 BudFox Előzmény: #412714

futures az egekig menetel....megint az elsz mint 3. napig ? utána egész nap esés ?

#412714 Hathor Előzmény: #412694

Yo reggelt!

Ajánlom figyelmedbe a hullámvasútas blogot, ott a hsz-ekben töltöttem fel a futi képeit egész délelőtti emelkedésben, utána délután letört az aznapi ék, akkor billent itt is a bili.

Tegnap este dupla alj USA-ban, zárójára egy doji, ma emelkedő doji után, előtte esés volt.

Itthon tegnap beraktam a dupla aljat, én ma próbálkozom longba lépni, a tegnapi és mai gyertya kellett hozzá.

Ázsiában minek örülnek a…

#412708 Longshort Voilattila

Ázsiában minek örülnek a macskajancsik?? Multkor ugyanilyen usára estek mint a kő. Most majd a nagy semmire belevesznek, erre akkor mi is, erre usa is. Nóórmális?

Na lecsorogtak, kövér nu…

#412682 Longshort Voilattila

Na lecsorogtak, kövér nullába megint, hogy ne tudjuk mit csináljunk megint holnap fél négyig...