Dehogy nem bírod, én bele sem mertem venni pedig ugrásra készen állok! Lefele bátrabb leszek, majd jó magasan ráadok pár nagyobb pakkot.
Dehogy nem bírod, én bele sem mertem venni pedig ugrásra készen állok! Lefele bátrabb leszek, majd jó magasan ráadok pár nagyobb pakkot.
Szerintem igen, csak gyürjük már le ezeket a nyakvonalakat.
lezártam a longot 750en. nem bírom az izgalmakat. 750 és 730ról short. ezt is zárom.
S&P fordított fej-válla.
Fej is dupla aljban, mint a hármas csúcsnál, amiből lejöttünk 1300ról, csak ez rövidebb chart
S&P bökdösi a fordított fej-váll nyakvonalát, így hatit is húzzák
Mindegyik ugyanazt jelenti, mind felfele mutat, de tény, hogy még nem törtük ki egyiket sem, de jó esély lehet rá, csak kint túlvettek lettek az indexek röviden, itthon meg a gappel elintéztük, amit kellett.
OTP mutatja a helyes utat :D
kinnt még mindig húzzák..nemigaz...majd akkor hősködjenek ha megint kijönnek a xar adatok..
OTP-ben óráson van egy csökkenő ék, annak tetejénél vagyunk.
S&P 15percesen fordított fej-váll nykvonalán vagyunk
DAX 15percesen emelkedő háromszögben.
Naposokon dupla aljakban.
igen..ahhoz képest hogy mekkora gap up van...forgalom nulla....ez összeomlik ma...már szár pontot lefelé kell most mennie...talán.
Órásig túlvettek lettek, lehet kint pihi emiatt, mi meg a nyitó gappel letudtuk, amit kellett.
Áhh..
semmi forgalom nyitóba, nulla vételekkel ment 3% pluszba OTP.
Gyász ez a BÉT
magas nyitók után erős visszaesés..ebben bízom....de lehet hogy megindul 19000 fölé
futures az egekig menetel....megint az elsz mint 3. napig ? utána egész nap esés ?
Yo reggelt!
Ajánlom figyelmedbe a hullámvasútas blogot, ott a hsz-ekben töltöttem fel a futi képeit egész délelőtti emelkedésben, utána délután letört az aznapi ék, akkor billent itt is a bili.
Tegnap este dupla alj USA-ban, zárójára egy doji, ma emelkedő doji után, előtte esés volt.
Itthon tegnap beraktam a dupla aljat, én ma próbálkozom longba lépni, a tegnapi és mai gyertya kellett hozzá.
Ázsiában minek örülnek a macskajancsik?? Multkor ugyanilyen usára estek mint a kő. Most majd a nagy semmire belevesznek, erre akkor mi is, erre usa is. Nóórmális?
...a futik??? nem támasztottak alá semmit a mai napon. szvsz yo8
Vannak USA futik is, egész nap mutatták az irányt ma, reggeltől kezdve.
Na lecsorogtak, kövér nullába megint, hogy ne tudjuk mit csináljunk megint holnap fél négyig...