Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

RFV

Re: Figyelek!!!

#412006 susnye Előzmény: #411991

Szia!

Megmondom őszintén nem akartam beergelni, mert úgy érzem sokat nem tudnék hozzátennia topichoz, viszont szeretem olvasni, mivel egy ideig sokkal értelmesebb volt, mint anno a pf-es.

Viszont már engem is bosszant, így kívülről, hogy a hsz-ek lassan kb. fele arról szól, ki mit mondott, meg mit gondol meg tököm tudja.. én őszintén szólva lesz@arom.. az ilyen dolgokat miért nem lehet egy külön topicba megvitatni.. persze, hogy erre magától rájöjjön vki ész is kellene..

Bár, gondolom van eyéb dolgod is, de nem lehetne, hogy a nem E-STARhoz vagy akár a tőzsdéhez kötődő hsz-eket szó nélkül törlöd? Pl. ez is mehet a levesbe :)

Re: !!!

#412005 kelvin Előzmény: #412003

Nem kell mindenre reagálni. Javaslat: Csinálj egy saját topikot írd oda a véleményed, ott Te leszel a moderátor és arról írsz és azt amit akarsz!

#412003 VadSpeki Előzmény: #412001

:-)) No láthatja mindenki, annyira kedvelnek engem, hogy ismét meg lettem szólítva. Tehetek én róla? Amúgy nem egyszerűbb lenne, ha egy külön fórumot nyitnátok nekem? Vagy én is nyithatok, és akkor ott foglalkozunk egymással. itt meg csak E-Starról beszélünk:-)

Szóval, ha pl. ide írok az E-Starról véleményt, stb., akkor, ha valaki akar velem foglalkozni és ismerkedni is, akkor az új Speki fórumba ír mondjuk be, és ott foglalkozunk egymással. Na mit szóltok hozzá? És akkor nem kell itt olvasgatni az egymással való törődést, stb.:-)

#411999 VadSpeki Előzmény: #411994

még egyszer kiemelem: én írnék a részvényről és állandóan velem foglalkozik 1-2 egyén, őket kéne moderáltatni, hisz ő miattuk tart itt a fórum, ez tény. Ha pedig máskor is kapok ilyen durva, személyeskedő hozzászólást, személesen fogom felkeresni e jó kis oldal, a stocklandyard szerkesztőségét és megkérdezni, hogy miért van az, hogy egyesek bármit írhatnak ide, és személyeskedhetnek, míg mások ha megvédik magukat, még ők kapnak lehordást?

#411998 VadSpeki Előzmény: #411994

Rövid és tömör leszek:

1.) Nem veszem magamra kelvin közleményét, mivel nem én voltam az, aki személyeskedett durva hangnemben. Vissza lehet olvasni.

2.) Mit tegyek, ha 1-2 emberke állandóan megszólít engem? Nem gondolod, hogy az a hibás, aki állandóan a másikkal foglalkozik? Nem pedig az, aki válaszol a támadásokra. Én csak a magyar önvédelmet gyakorlom, ami jól megy. :-)

3.) Először is, csúsztatásokat írtak itt rólam, persze, hogy reagálok rá. Tovább, érzelmekről nem írtam, és a részvénnyel fogllakoztam.

4.) Egy felhívást tettem közzé, ami gondolom nem bűn, és érinti a károsult részvényeseket is (concorde-téma), hozzáteszem már volt is jelentkező nálam, részvényes, aki károsult, viszont sajnos nem nagy az összefogás eddig. Így lehet le is fújom ezt a dolgot érdeklődés hiányában.

5.) A kérdésedben ismét egy személyeskedés található meg (antiszociális). No comment. Erre azt tudom mondani, először tedd föl magadnak ezt a kérdést, ha a tények, ahozzászólások elolvasása után nekem teszed föl ezt a kérdést.

Re: Figyelek!!!

#411995 VadSpeki Előzmény: #411991

Jól van, én tudomásul veszem. Nekem címezted a hozzászólásod ugye? Gondolom igen, mivel én előbb írtam Neked. A lényeg, hogy gondolom az nem tilos a fórumokban, ha az ember leír pl. egy céláfolyamot, hogy szerinte miért mehet le egy részvény ilyen és ilyen szintre, és alátámasztja mondandóját pl. a globális hangulat romlásával, egy kis rövid elemzéssel, korábbi mélypontok megfigyelésével. Mindezeket személyeskedés nékül, míg erre egyes esetekben másik személy megtámadása, alázása, stb. a válasz.

Üdv.!

#411994 matgab Előzmény: #411988

OFF:

Speki,

Ha nincs értelmes dolog amiről írjál, akkor ne írj!

Baromi idegesítő 1 hét nem olvasás után átnézni itt az a 345 hsz-t, aminek a felében az érzelmeidről kell olvasnunk.

Még akkor is ha a hsz-id nagy részét már simán csak átpörgetem, az is rossz, hogy értelmes emberek reagálnak a dolgaidra és azt meg végig kell olvassam.

Szóval én a helyedben Kelvin hozzászólását egy kicsit figyelmeztetésként magamra venném, és nem a szálkát venném észre a másik szemében!

Mondták már rád, hogy antiszociális vagy? Ne válaszolj kérlek, csak gondolkodj el magadban!

ON:

Amikor 9800-ról esett 7200-ig, akkor is vagy 3-szor visszanézett még 7300 környékére...

Figyelek!!!

#411991 kelvin

Rendben tudomásul vettem! A szabályokat vegyétek ti is tudomásul és nem lesz gáz!

Ismeritek a mondást: Élni és élni hagyni!

#411988 VadSpeki Előzmény: #411987

A személyeskedő és durva stílus miatt raktam be, nem a 6k-s célárfolyama miatt...

az idézett hozzászólások miatt süllyed portfoliós színvonalra ez a jó kis oldal!!

#411981 VadSpeki Előzmény: #411965

Kedves kelvin!

Nagyon is egyetértek a véleményeddel! Gondolom Te vagy a moderátor. Megkaptad, olvastad a tegnapi Moderátorhoz intézett üzenetem? Ebbe a fórumba írtam be. Vissza lehet nézni ki kezdte és ki kezdi itt általában a személyeskedést, az állandóan a másikkal való foglalkozást.

A tegnap már idézett, alábbi hozzászólás elég durva és burkolan még fenyegető is, hogy közzéteszik itt a személyes adataimat, le..nek, stb.:

"Formerplayer (Új regisztráló) Re: Lemaradtam valamiről? Címzett: @VadSpeki

Kösd föl a gatyádat, hülyegyerek, hogy hazugságon érj....

Ellenben ha van papírod, akkor folyamatosan hazudoztál itt nekünk, hogy eladatták veled...ha nincs nem tudom miért aggódsz itt folyamatosan...

BingKingbroker, folyamatosan lúzerkedsz itt..hónapokig kóstolgattál a másik fórumon, majd rájöttél, jövedelmezőbb a long oldalra állni...aztán 1,5 év után volt együtt 2 jó hetünk, amikor ment a meleg sz@rig a sztori....

Vedd tudomásul, hogy egy igazi lúzer vagy s add el a papírjaidat,s hagyj bennünket békében....Én itt leszek 6ezernél, de 15k-nál is...

TE pedig menj vissza a fősulis spanjaidhoz, s ne is lássunk itt többet...

Ha gondolod, legközelebb a valódi neveden szólítalak, hogy érts belőle. Részemről--ha akarod-- ennyi volt feléd....."

Légy szíves, ha máskor is ilyenek vannak tényleg intézkedj, mert ez már kisit nekm is sok és az ehhez hasonló hozzászólások túlmennek az intelligencia és normális színvonal határán...

Köszi!!

Üdvözletem!

Re: nincs cím

#411979 Lxrose Előzmény: #411956

Mondjuk ebből is látszik, hogy a külföldi intézmények hülyék a magyar piachoz.

#411969 Lxrose Előzmény: #411954

Szerencsére a cég eredményességét még nem lehet pár millióval aláaknázni.

!!!

#411965 kelvin

Kedves Fórumozók!

Kaptam egy két üzenetet, hogy kezdenek elharapózni a dolgok a topikban. Szeretném felhívni újból néhány delikvens figyelmét, hogy ez nem a PF. Próbáljuk meg a személyeskedés és egymásnak ugrás helyett a dolgok szakmaibb oldalát közelíteni. Direkt azért lett létrehozva az oldal (a topik), hogy az ottani stílust mellőzzük. Nem szeretném, ha eldurvulnának még jobban a dolgok.

Akinek nem teszik ahogy jött úgy távozhat. Úgy gondolom, sokan akik itt vannak rég óta tudják és tapasztalták, hogy normális kerékvágásban mentek itt a dolgok. Nyugodt hangulatú kis befektetői "klub" alakult.

Eddig nem néztem naponta a topikot rendszeresen, de ezentúl figyelni fogom. Mint moderátor először a nem idevaló hozzászólások leszek törölve, utána a hozzászóló. Előre szólok, hogy ha valaki törölve lesz az nem azt jelenti, hogy a neve kerül fel a fekete listára, hanem az IP címe lesz letiltva.

Ezt ne fenyegetésnek, hanem miheztartás végett írtam. Az oldal fennállása óta nem volt semmi probléma egyik topikban sem. Ne itt kelljen már kezdeni.

Köszi mindenkinek, sok pénzt és jó fórumozást kívánok mindenkinek.

#411954 Keresz Előzmény: #411912

Ígéret, nem ígéret szépen esik az RFV 2014/A kötvény is. Vagy akciósan adják az intézményi befektetők? Nem tartom valószínűnek, hogy csőd fenyegetné a céget. Annyire azért csak nem lesz szuperválság vagy mégis?! :)

#411950 Lxrose Előzmény: #411945

Persze hogy nem azt jelenti, ezt írtam én is. Az OTP-nek nem annyira kellett a pénz, hogy ennyiért bocsásson ki kötvényt.

Lehet, hogy csúcson ennyi is volt a hozama annak, amiről te beszélsz, de azért erről én valami hitelesnek mondható forrást is látni szeretnék.