Kedves kelvin!
Nagyon is egyetértek a véleményeddel! Gondolom Te vagy a moderátor. Megkaptad, olvastad a tegnapi Moderátorhoz intézett üzenetem? Ebbe a fórumba írtam be. Vissza lehet nézni ki kezdte és ki kezdi itt általában a személyeskedést, az állandóan a másikkal való foglalkozást.
A tegnap már idézett, alábbi hozzászólás elég durva és burkolan még fenyegető is, hogy közzéteszik itt a személyes adataimat, le..nek, stb.:
"Formerplayer (Új regisztráló) Re: Lemaradtam valamiről? Címzett: @VadSpeki
Kösd föl a gatyádat, hülyegyerek, hogy hazugságon érj....
Ellenben ha van papírod, akkor folyamatosan hazudoztál itt nekünk, hogy eladatták veled...ha nincs nem tudom miért aggódsz itt folyamatosan...
BingKingbroker, folyamatosan lúzerkedsz itt..hónapokig kóstolgattál a másik fórumon, majd rájöttél, jövedelmezőbb a long oldalra állni...aztán 1,5 év után volt együtt 2 jó hetünk, amikor ment a meleg sz@rig a sztori....
Vedd tudomásul, hogy egy igazi lúzer vagy s add el a papírjaidat,s hagyj bennünket békében....Én itt leszek 6ezernél, de 15k-nál is...
TE pedig menj vissza a fősulis spanjaidhoz, s ne is lássunk itt többet...
Ha gondolod, legközelebb a valódi neveden szólítalak, hogy érts belőle. Részemről--ha akarod-- ennyi volt feléd....."
Légy szíves, ha máskor is ilyenek vannak tényleg intézkedj, mert ez már kisit nekm is sok és az ehhez hasonló hozzászólások túlmennek az intelligencia és normális színvonal határán...
Köszi!!
Üdvözletem!