Regisztráció Elfelejtett jelszó

!!!

kelvin

Kedves Fórumozók!

Kaptam egy két üzenetet, hogy kezdenek elharapózni a dolgok a topikban. Szeretném felhívni újból néhány delikvens figyelmét, hogy ez nem a PF. Próbáljuk meg a személyeskedés és egymásnak ugrás helyett a dolgok szakmaibb oldalát közelíteni. Direkt azért lett létrehozva az oldal (a topik), hogy az ottani stílust mellőzzük. Nem szeretném, ha eldurvulnának még jobban a dolgok.

Akinek nem teszik ahogy jött úgy távozhat. Úgy gondolom, sokan akik itt vannak rég óta tudják és tapasztalták, hogy normális kerékvágásban mentek itt a dolgok. Nyugodt hangulatú kis befektetői "klub" alakult.

Eddig nem néztem naponta a topikot rendszeresen, de ezentúl figyelni fogom. Mint moderátor először a nem idevaló hozzászólások leszek törölve, utána a hozzászóló. Előre szólok, hogy ha valaki törölve lesz az nem azt jelenti, hogy a neve kerül fel a fekete listára, hanem az IP címe lesz letiltva.

Ezt ne fenyegetésnek, hanem miheztartás végett írtam. Az oldal fennállása óta nem volt semmi probléma egyik topikban sem. Ne itt kelljen már kezdeni.

Köszi mindenkinek, sok pénzt és jó fórumozást kívánok mindenkinek.