EURUSD dupla csúcs
Eladási ötlet. sell 1.4490 TP 1.4460 SL 1,4505
lássuk
EURUSD dupla csúcs
Eladási ötlet. sell 1.4490 TP 1.4460 SL 1,4505
lássuk
Találtam. Megosztom. FinFX.
köszi szépen. Lehet akkor partneri kapcsolatot is létrehozni velük:)
Már 3 éve van náluk számlám. Számlanyitás 1 nap, bescannelt, vagy fotózott alapdokumentumok kellenek csak. Most már talán magyarul beszélő ügyintéző is van. Beutalásnak most már van költsége, pontosan nem tudom mennyi(1% alatt rémlik), mostanában ilyenre nem volt szükség. :)
Hazautalásnak viszont nincs költsége, csak minimum összeg amit utalni kell (talán 50-100$). Banki átutalás 2-4 napon belül teljesül. Régen a kártyáról történő beutalás 10-60 perc alatt a számlán volt. Neteler-t Pay-Pal-t, Moneybookers-t nem próbáltam. Neten keresztül intézhető minden, nem kell külön papírozni, levelezgetni, kérelmezni, stb. Napközbeni spreadek barátságosak. Slippage beállítás erősen ajánlott 3-5 pont, különben sok a requote. De így a megbízások szinte azonnal teljesülnek. Orderek legkisebb beviteli távolsága az aktuális ártól 5 pip, ez igaz a stopra is. Tőkeáttét szabadon állítható bármikor max 1:500-ig. Legkisebb kötésegység 0,1lot. A demón minden olyan mint az éles felületen(spread) annyi különbséggel, hogy az stabilabb, 9-10 tükörszerver fut egyszerre.
Egy időben keresgéltem más brókert, de egyenlőre az én igényeimhez képest nem találtam jobbat.
mondanál róla véleményt légyszives? Költségei relatíve alacsonyak, ahogy elnézem.
FX Prot használja valaki?
Véleményt-tapasztalatot kérek!
Aláírt szerződés forex brókerrel nagy elvárás?
Keresek egy mt4-et és 0,01 lot-ot szolgáltató normális brókert.
Admiral Marketsnél nyitnék, sok keresgélés után több okból.
De ma, már az utalás előtt kiderült, nem hajlandóak aláírt szerződést küldeni. Azt mondják az ő elektronikus visszaigazolásuk a szerződés.
Eddigi brókereim (KBC Eqiutas, Hungária Értékpapír, Dukascopy) mind küldenek alírt szerződést. Végül is pár ezer EUR-t jobb úgy fellőni, hogy legalább papírod van róla.
most zavart vagyok, hogy mi a sztenderd?
Én nyúltam bele eddig normálisan papírozókba, és az a normális, hogy aláírt szerződés nélkül kereskedtek? Vagy az Admiral különcködik?
persze, a belépő szép, csak nem egy poziépítős időszakban vagyunk, céláras zárás praktikus :)
erős S/R 1.4290, az megvolt
D1-en nagyon látszik
Tudom, hogy nincs trend, viszont az is látszik, hogy nem bírt tovább emelkedni. Ezért volt az a kósza gondolatom, hogy most már adom a sáv (1,405 - 1,45) tetejét. Aztán majd meglátjuk mi lesz.
az a bajom nekem a mostani helyzettel, h nincs semmiféle trend, csak egy epilepsziás rángatózás nagyobb idősíkon, elég csk D1-en ránézni
szerintem most fogd a pénzt és fuss időszak van, sáv alján, tetején
Én kivártam a négy órás lokális alj elesését. Így végre kezd kiesni a sávból...bár naposon még mindig ott van ez a rohadt erős bázis. Kis "részvénytámogatás" kell neki hogy gyengüljön az EUR...:)
Pedig próbálták most az 5 órás gyertyával alázárni, de nem jött össze. Minden esetre elég dinamikusan lejött eddig, ez biztató. Hagyok neki 1-2 nap konszolidációs időt. Stop 1,4454-en (+50 pip).
szerintem még a leszorító trendvonal feletti kitörésben van mindig...
Hosszú távú EURUSD teszt pozíció, csak hogy szokjam H1 H4 időtávot is.
Viszont a belépés M5-ön lett pontosítva. :)
kis tűréssel jpy párok az ominózus fekete éjszakai szinteken (mint március)
ma a Japán Yen kutya dolgokat művelt!
http://dunakanyaridojarasa.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1184&Itemid=1205